BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.411,02
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Mustafa Cengiz'in Fatih Terim isyanı: 130 milyon Euro'ya mal oldu

Fatih Terim konusunda geri adım atmayacak Mustafa Cengiz’in kulüp içinde yaptığı sohbetlerde "Harcadığımız paranın saha içinde karşılığını alamadık. Kaçan şampiyonluklar 130 milyon Euro'ya mal oldu" dediği öğrenildi.

Abone ol

Sezonu 2. sırada tamamlayan Galatasaray'ın geleceği belirsizliğini koruyor. 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona erecek olan Fatih Terim'le yola devam edilmeyeceğini açıklayan Mustafa Cengiz, 19 Haziran'da yapılacak seçimde aday olmayacağını söylemişti. Başkan ve teknik direktör arasında yaşanan sorunlara rağmen yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, Mustafa Cengiz'in Fatih Terim'den yana dert yandığı öğrenildi.

'Eserinle övünebilirsin'
Geçen hafta düzenlediği basın toplantısında teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesini uzatmayacağını açıklayan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Bir kere bile eve geçmiş olsun dilemeye gelmedin. Düşmanlarını duman ettin sevgili hocam! Seni tebrik ediyorum, eserinle övünebilirsin! Sen yönetim kuruluna hakaret ediyorsun, ey Fatih Terim!" ifadelerini kullanmıştı.

Terim'den yanıt
Tecrübeli çalıştırıcı ise kendi el yazısıyla kaleme aldığı yazıda, "İthamlara vereceğim cevaplara olan merakın farkındayım. Ancak mevcut başkan hakkında şu an yapabileceğim tek şey var, acil şifalar dilemek'' demekle yetindi.

Galatasaray seçime kadar 19 gün hocasız kalacak
İkili arasındaki ipler tamamen koptu ve gözler önce 31 Mayıs'a, sonra 19 Haziran'a çevrildi. 31 Mayıs'ta Fatih Terim'in sözleşmesi sona erecek ve Galatasaray seçime kadar 19 gün hocasız kalacak.

'130 milyon Euro'ya mal oldu'
Sabah'ın haberine göre; Fatih Terim konusunda geri adım atmayacak Cengiz'in kulüp içinde yaptığı sohbetlerde, "Hocamız kimi istediyse transfer ettim. Gelen oyuncuların kariyeri ve maliyetleri ortada. Ancak yönetim olarak harcadığımız paranın saha içinde karşılığını alamadık. Kaçan iki şampiyonluk 130 milyon Euro'ya (1 milyar 340 milyon TL) mal oldu!'' dediği öğrenildi.