BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,02
ALTIN 2.324,18
HABER /  MAGAZİN

Müslüm Gürses'in son sözü duygulandırdı

Yusuf Ziya Oran, usta sanatçı Müslüm Gürses'in ameliyat öncesindeki son sözlerini açıkladı.

Abone ol

Arabesk müziğinin baba lakaplı sanatçısı Müslüm Gürses, 15 Kasım 2012 Perşembe günü geçirdiği bypass ameliyatından sonra karaciğer ve böbrek yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındı.müslüm-gürses.jpg

Sanatçı Müslüm Gürses, tedavi gördüğü hastanede dün sabah hayatını kaybetti. Müslüm Gürses'in en yakındaki isimlerden biri olan Yusuf Ziya Oran Gürses hayatını kaybetmeden önce onun son sözlerini açıklamıştı.

AMELİYAT ÖNCESİ MÜSLÜM BABA'NIN SON SÖZLERİ

Müslüm Gürses'in yapımcılığını yapan Yusuf Ziya Oran ise Gürses'in son sözlerini şöyle anlatmıştı;

"Ameliyattan bir gün önce albüm çalışması için stüdyodaydık.Yeni şarkısı Veda'yı okudu ve bana dönüp, "Bu ameliyat beni korkutuyor. Eğer ölürsem albümün adını Veda koyarsın. Ölmezsem başka bir isim koyarız." dedi.

HAYAT BANA ZORDU

Ameliyata girmeden çok kısa bir süre önce de bana şöyle dedi; 'Hayat bana zordu ama güzeldi.. Herkesten tek isteğim var, haklarını helal etmeleri." şeklinde konuştu.

SON FOTOĞRAF

muslum_gurses_7049.jpg








Müslüm Gürses, ameliyattan bir saat önce doktorların isteği üzerine 37 yıllık bıyıklarını kesmiş. Sonra da mavi pijamalarını giyip Nevzat Takmaz'a gülümseyerek bu pozu vermişti. Cep telefonuyla çekilen bu fotoğraf Gürses'in ameliyat öncesi son fotoğrafı oldu.




müslüm-gürses-yaşamini-yitirdi.jpg