BIST 10.237
DOLAR 32,34
EURO 34,79
ALTIN 2.389,39
HABER /  GÜNCEL

Müjde Arın sapık kabusu!

Müjde Ar kendisine 6 yıl dadanan sapığı anlattı. Bakın neler yaşamış?

Abone ol

İNTERNETHABER

Müjde Ar 6 sene boyunca peşine takılan manyağından neler çektiğini canlı yayında anlattı. Elinde "cezai ehliyeti yoktur" diye bir rapor olan adam "Benimle geleceksin köye" diyen Müjde Ar'a korkulu günler yaşatmış.

Müjde Ar; Çiğdem Anad, Aysun Kayacı, Pınar Kür ile birlikte sunduğu 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında ünlü olmanın zorluklarını anlatırken, eski günlere gitti ve 6 yıl boyunca peşine takılan manyağından bahsetti.

200 YILLIK KOCAN GELDİ

Müjde Ar'ın bir gün kapısı çalınır. Bir adam karşısında hüngür hüngür ağlamaktadır. ’Canım karıcığım gel dedin geldim, 2000 yıllık kocan karşında’ der ve 6 senelik macera böylece başlar.

Adam şizofrendir. Elinde de "Cezai ehliyeti yoktur" diye bir rapor vardır. Ve Müjde Ar'ı saniye saniye takip etmektedir. Ar yaşadıklarını şöyle anlattı:

BENİMLE KÖYE GELECEKSİN

"Arabayla gidiyorum kaportaya atlıyor, kendini yere atıyor. Hadi bir de bunu tedavi ettiriyorum. Sahneye çıkıyorum, sahnede beni alkışlayanlara karate hareketler çekiyor. İnanılmaz bir şey, akla karayı seçtim. Artık deliriyorum, yalvarıyorum; ’Alın bunu tımarhaneye koyun’... O zaten askerlik falan da yapmamış, cezai ehliyeti yok, onu da biliyor. ’Kapı gibi raporum var Müjde geleceksin benimle köye’ diyor. Çıldırıyorum, çıldırıyorum."

PAŞANIN KIZINA AŞIK OLMUŞ

Sonra adam birden bire ortadan kaybolur. Müjde Ar rahatlamıştır. Ama birkaç sene sonra yeniden karşısına çıkıverir. Ünlü oyuncu önce korkar ama sonra olayın bitmiş olduğunu anlar:

"’Ne oldu’ dedim. Sıkı yönetim paşasının kızına aşık olmuş. Paşalardan birinin yani, o darbeyi yapanlardan değil. ’Şimdi onun peşinde dolaşıyorum. Seni bıraktım Attilla’ya, Allah mesut etsin’ dedi."