BIST 9.916
DOLAR 32,43
EURO 34,78
ALTIN 2.433,16
HABER /  GÜNCEL

Muhafazakar iktidarın THY'si bunu nasıl yapar?

Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Doğan, bugünkü köşesinde THY'nin Tiger Woods'a sponsor olması üzerinden öğrenci evi tartışmalarına katıldı.

Abone ol

Başbakan Erdoğan'ın "öğrenci evi" açıklamalarının ardından Türkiye'de tabir yerindeyse yer yerinden oynadı.

Sokaktaki vatandaştan siyasilere, köşe yazarlarından akademisyenlere kadar toplumun bir çok kesiminden hükümet kanadına sert eleştiriler geldi.

Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Doğan da bugünkü köşesinden hükümete eleştirilerin sıralayan isimlerden biri oldu.

Üstelik çok da ilginç bir örnekle...

MUHAFAZAKAR THY'DE WOODS!

Tüm spor dalları dahil, dünyanın en çok kazanan sporcusu Tiger Woods. Buna rağmen, dünyada hiçbir firma Woods’u reklamlarında kullanmıyor, sponsoru olmayı kabul etmiyor diyen Yalçın Doğan, bunun nedenini Tiger Woods'un özel hayatındaki çok eşliliğe bağlıyor.

Woods'un eşinden boşanma sürecinde başka kadınlarla birlikte olduğunu hatırlatan Doğan,THY'nin buna karşın Woods'a sponsor olmasını eleştirdi.

"...Türk Hava Yolları Woods’un sponsoru. THY Woods reklamlarıyla nitelikli ve daha çok yolcu taşıyacağına güveniyor.

Boğaz Köprüsü’nde Asya’dan Avrupa’ya yaptığı golf vuruşu bu sponsorluğun uzantısı, dünyaya izletmek üzere. Nasıl izletmek ise, Woods’un köprüden vuruşu yaptığı saatlerde dünyada golfün anası ve babası Amerika derin uykuda.

Çok popüler ama, eşiyle yaşadığı olaylar nedeniyle Woods Amerika’da gözden düşmüş durumda. Boşanma davasında “ahlaki değerlere uygun davranmamakla” suçlanıyor. “Ahlaki değerleri” uzun süre magazin ve spor basınının manşetlerinde eleştiri konusu.
Buna rağmen, “muhafazakâr iktidarın” sadık bendelerinden THY, ahlaki değerleri mahkemece test edilen Woods’un sponsorluğunu yapıyor. İşine geldiğinde “muhafazakârlık” unutuluyor.

Yalçın Doğan'ın yazısının tamamını okumak için tıklayın

SEKS BAĞIMLISI TİGER WOODS'UN BİLİNMEYEN YÜZÜ...

Evliyken 9 kadınla birlikte oldu... Seks bağımlılığından kurtulmak için tedavi gördü ve daha fazlası... TİGER WOODS'UN OLAY YARATAN HAYATI...