BIST 9.529
DOLAR 32,47
EURO 34,56
ALTIN 2.475,14
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Murat Pınarbaş kaybolması son durum ne bulundu mu?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Murat Pınarbaş bulundu mu son durum ne? Denizli'de 18 Ekim tarihinden beri kayıp olan Murat Pınarbaş öldürüldü mü? 20 Kasım Müge Anlı güncel Murat Pınarbaş bilgileri internethaber'de.

Abone ol

DENİZLİ'nin Honaz ilçesinde 18 Ekim tarihinden ber kayıp olan Murat Pınarbaş her yerde aranıyor. Fatih Bayrak isimli yakın arkadaşının ölüm listesinde yer alan Murat Pınarbaş bulundu mu? Fatih Bayrak suçlamalar karşısında ne diyor?

29 yaşındaki Murat Pınarbaş 18 Ekim tarihinden beri kayıp. Bir ayı geçen süredir kayıp olan Murat Pınarbaş'ın akıbeti merak ediliyor. Acılı aile Müge Anlı'nın programına başvurarak çocuklarını bulmak istiyor. 

SUÇLU FATİH BAYRAK MI?

Denizli'de yaşayan Fatih Bayrak 8 kişilik bir ölüm listesi hazırladı. Bu listeyi hazırlamasının nedeni ise Fatih Bayrak'ın Rus bir eşi olması. Bu 8 kişilik arkadaş listesini hazırlamasının nedeni ise eşiyle birlikte olduklarını düşünmesi. İntikam alacağını söyleyen Fatih Bayrak'ın yakın arkadaşı Murat Pınarbaş'ın kaybolmasında bir bağlantısının olup olmayacağı araştırılıyor. Fatih Bayrak ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmıyor.