BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,05
HABER /  GÜNCEL

Evlin Avidor kimdir nereli mimar Selim Yuhan'ın eski eşine bakın

Evlin Avidor kimdir aslen nereli kaç yaşında? Mimar Selim Yuhay'ın eski eşi olan Evlin Avidor et çaldığı iddiasıyla gündeme geldi. Gelin hep birlikte Evlin Avidor'un özel hayatı ve biyografisine yakından bakalım.

Abone ol

Evim Şahane programıyla tanıdığımız Selim Yuhay'ın eski eşi Evlin Avidor'un başı dertte. 150 TL'lik et çaldığı iddiasıyla gündeme gelen Evlin Avidor merak edilmeye başlandı. Peki kimdir bu Evlin Avidor aslen nereli?

Balerin Evlin Avidor, 2005 yılında evlendiği mimar Selim Yuhay ile 2015 yılında ayrıldı. Bale ve çocuk gelişimi, bale ve spor eğitimi konusunda yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Avidor, yaşamını İstanbul’da sürdürüyor. Özel Alman Lisesi'nden mezun olan Evlin Avidor bale ve pilates eğitmenliği yapmaktadır. 1976 doğumlu olan Evlin Avidor 41 yaşındadır. 3 çocuk annesi olan Avidor, boşanma davası ile bir dönem gündeme gelmişti.

4 YAŞINDAN BERİ BALE YAPIYOR

Çıktığı bir televizyon programında 4 yaşından beri bale yaptığını açıklayan Evlin Avidor, ablasının ilk olarak bale yaptığını fakat istemeyerek bale ile uğraştığını anlatırken, 'bir gün ablamın bir resitaline gitmiştim, eve döndüğümüzde ablam ne hareket yaptıysa aynılarını yapmaya başladım' diyerek baleye nasıl başladığını böyle açıkladı.

Ünlü mimardan boşanan balerin et çalarken yakalandı