BIST 10.219
DOLAR 32,24
EURO 34,76
ALTIN 2.449,06
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Muayenede randevu sistemi Bursada!

Araç muayene istasyonlarındaki randevu sistemi üç büyük şehrin ardından Bursa'da da başlayacak. Bursalılar da biraz nefes alacak

Abone ol

TÜVTURK'ün araç muayene istasyonlarındaki randevu sistemi uygulaması, İstanbul, Ankara ve İzmir'in ardından 23 Martta Bursa'da başlayacak.

TÜVTURK'ten yapılan yazılı açıklamada, araç sahiplerinin işlemlerini hızlı ve kolay gerçekleştirmeleri adına, mesai saatlerinin uzatılmasından, bir istasyonda vardiya sistemi ile çalışmaya ve personel sayısını artırmaya kadar çeşitli çalışmalar gerçekleştiren TÜVTURK'ün bu hizmetlerine ek olarak ''Randevu Sistemi Uygulaması''nı hayata geçirdiği belirtildi.

İlk olarak İstanbul, Ankara ve İzmir'de başlatılan randevu sisteminden yararlanabilecek iller arasına Bursa'nın da katılacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''TÜVTURK'ün İstanbul'da 12, Ankara merkezde 4 ve İzmir merkezde 3 istasyonunda olmak üzere toplamda 19 istasyonu ile 15 Mart 2009 Pazar günü başlattığı randevu sistemi uygulaması, 23 Martta Bursa'da, ilerleyen günlerde ise Türkiye genelindeki 22 il ve 42 istasyonda devreye girecek. İsteyen araç sahipleri önceden olduğu gibi randevu almadan da TÜVTURK istasyonlarından sıra numarası alarak muayene işlemlerini gerçekleştirebilecekler.''

Araç sahiplerinin, randevu sistemi uygulamasına geçen istasyonlar için Türkiye'nin her yerinden TÜVTURK Araç Muayene İstasyonları resmi internet sitesini (www.tuvturk.com.tr) ziyaret ederek randevu alabileceği vurgulanan açıklamada, randevu bir gün sonraya veya daha ileri bir tarihe alınabildiği bildirildi.