BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.412,54
HABER /  SPOR

Mondi ve Ümit Özat kapıştı

Ümit Özat ile Galatasaray'ın eski kalecisi Mondragon kavga ettiler.

Abone ol

Fürth ile kalınan golsüz beraberliğin ardından soyunma odasında birbirine giren iki oyuncuyu takım arkadaşları ayırdı. İkili önce maç esnasında maçın gidişatıyla ilgili tartıştı. Ardından Mondragon kale direğine çarparak sağ omuzundan sakatlandı. Daha sonra Ümit, takım arkadaşına Türkçe olarak bağırdı. Ümit'in Mondragon'a Türkçe olarak ne söylediği anlaşılamadı. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı.

Tartışma soyunma odasında daha da büyüdü. takım arkadaşları kavgayı daha da büyümeden yatıştırdılar. Mondragon daha sonra omuzundaki sakatlık nedeniyle ambulansla hastaneye kaldırıldı.Kölner Express gazetesine konuyla ilgili demeç veren FC Köln teknik direktörü Christoph Daum, ''Ümit ile Mondragon yıllardır İstanbul'da ezeli iki rakip olarak karşılıklı mücadele ettiler. Şimdi ise aynı takımda aynı amaç için emek sarf ediyorlar. Umarım bu gerginlik biran önce sona erer ve kara bulutlar dağılır'' dedi.

Öte yandan Mondragon'un ülkesi Kolombiya milli takımına çağrılmamasının ardından, Mondragon artık milli takım kariyerine son verdiğini açıkladı.