BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

MKEden hurda malzeme satışı

MKEK, teknik özellikleri ve durumu itibarıyla ihtiyaç fazlası olan muhtelif cins hurda malzemeyi satmak üzere ihale açtı.

Abone ol Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Hurda İşletmesi Müdürlüğü, teknik özellikleri ve durumu itibarıyla ihtiyaç fazlası olan muhtelif cins hurda malzemeyi satmak üzere ihale açtı.

Satış, 6-7-13-20-21 ve 27 Ocak 2009 tarihlerinde saat 14.00'de Ankara Merkezde kapalı zarfla teklif alınarak gerçekleştirilecek.

İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi, Ankara'da MKE Hurda İşletmesi Pazarlama ve Satış Müdürlüğü, İstanbul Bölge Müdürlüğü ile Kırıkkale, Aliağa/İzmir ve Seymen/İzmit MKE Hurda Müdürlüklerinden temin edebilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar, MKE Hurda İşletmesi Pazarlama ve Satış Müdürlüğüne verilecek.

Söz konusu ihale ile satışa çıkarılan hurda malzeme şöyle:

''Muhtelif iş makinesi ve yedek parçaları, muhtelif araç ve parçaları, motobisiklet, trafo ve trafo kesici, paslanmaz muhtelif alüminyum, alüminyum talaşı, pik, muhtelif tezgah, elektrik ve elektronik malzeme, benzinli ve diesel motor, sökümü ve ayıklanması ekonomik olmayan malzeme, kompresör, jeneratör, karkas vasfında araç lastiği, tanklarda fuel oil ve zift, elektrik dinamosu, paslanmaz, demir çelik ve manganlı malzeme, karavan, test cihazı, tavan vinci, traktör, gemi domu, pirinç pervane, silindirik tank, demir çelik halat, muhtelif kesimi yapılacak ağaçlar, boru, bakır izabe fırını, izabe ocağı, lastik, fincan, traktör, römork, test cihazı, sürat teknesi ve römorku, kauçuk ve lastik, kablo, binaların yıkımı sonucu ortaya çıkacak muhtelif demir çelik hurdaları.''