BIST 9.451
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.497,39
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Mitroglou 90+5'te attı Yunan basını çıldırdı

Akhisarspor maçında attığı son saniye golüyle takımını ipten alan ve Galatasaray camiasını ayağa kaldıran Kostas Mitroglou Yunan basınında da manşetleri süsledi.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında Galatasaray, evinde Akhisarspor'u 1-0 mağlup etti. Galatasaray'a galibiyeti getiren golü 90+5'inci dakikada sarı kırmızılı takımın yeni transferi Kostas Mitroglou kaydetti. Kostas Mitroglou’nun son dakika golü Yunan basınının da dikkatini çekti.

Sarı kırmızılı formayla ilk golünü atan Kostas Mitroglou kariyerinde 10.kez son saniye golü atarken, tecrübeli futbolcunun 90+5’te bulduğu pozisyondaki sakinliği taraftarları da bir hayli memnun etti.

''BAŞAKŞEHİR'E KOLAY ŞAMPİYONLUK YOK''
Marsilya’dan Galatasaray’a kiralık olarak gelen Kostas Mitroglou’nun attığı gol ülkesinde de ses getirdi. Sport24 ‘Kostas takımına can verdi, puan farkının açılmasına müsaade etmedi’ derken Athens News ise ‘Başaksehir’e kolay şampiyonluk yok. Kostas’ın golü Galatasaray’a zaferi getirdi’ ifadelerini kullandı.

''MİTROĞLU ZAFERİ GETİRDİ''
Ülkenin önde gelen gazetelerinden To Vima, Mitroglou’nun golü icin ‘Kostas 90+4’te attı Galatasaray hayatta kaldı’ manşetini atarken, Filathlos ise direk golün videosunu vererek ‘Mitroglou gol sevincine boğdu’ yorumuna yer verdi. Sportime ‘Mitroglou zafer istedi’ başlığını attı.