BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.489,17
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Rıdvan Dilmen'den derbi yorumu: Fenerbahçe 2-0 kaybederse...

Rıdvan Dilmen, bu akşam saat 21:00'da Vodafone Arena'da oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi. Dilmen, ''Derbide Fenerbahçe 2-0 kaybederse Bursaspor ile yer değiştirecek.'' dedi.

Abone ol

Spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz adlı programda bu akşam saat 21:00'da Vodafone Arena'da oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi.

''Derbide Fenerbahçe 2-0 kaybederse Bursaspor ile yer değiştirecek.'' diyen Dilmen, ''Golün psikolojik olarak etkileyeceği yegane maçlardan biri. Zenit maçını ilk maçta dahil olma üzere Ersun Yanal'ın Avrupa kupalarını düşünmediğini gördük. Fenerbahçe minumum 2-3 farklı oyuncuyla oynayacaktır derbide. Hasan Ali, Zenit maçında oyundan çıkmıştı. Aman Beşiktaş maçı var diye. Isla var mıydı? Isla ile başlar. Çünkü Avrupa kupası Ersun hocanın kafasında yoktu.'' ifadelerini kullandı.

''BU KARŞILAŞMA HER ŞEYE GEBE''
Bu karşılaşmanın her şeye gebe olacağının altını çizen usta yorumcu, ''Varsa yoksa önünde oynayacağı Beşiktaş maçı. Bu karşılaşma her şeye gebe. İnşallah Bülent Yıldırım ve VAR'daki arkadaşlar güzel maç yönetir. Fenerbahçe Beşiktaş'tan 1, Başakşehir 1, içeride Rizespor'u yendiği halde ligin bitimine 8 hafta kala yine küme düşme potasında yer alacak bir takımdan bahsediyoruz.'' dedi.

''KAFADA BAŞLAYACAK VE ORADA BİTECEK''
Dilmen, sözlerine devam ederken şu ifadeleri kullandı; ''Bir tarafta gidiyor mu gitmiyor mu tartışılan Şenol Güneş, diğer tarafta yeni başkan ve sürekli antrenör sirkülasyonu kaybeden tarihinde bütün maçları kazansa dahil bütün maçları puan sıralamasında 3 puanlık sistemde belki bir sezonu geçebilir. Sadece taktiksel ve fiziksel değil maç kafada başlayacak ve orada bitecek.''