BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,18
ALTIN 2.246,41
HABER /  MAGAZİN

Neslihan Doğrusöz kaç yaşında İşte Benim Stilim erkek mi oldu?

İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan Neslihan Doğrusöz son günlerin konuşulan ismi oldu. Yeni hali ile çok şaşırtan Neslihan Doğrusöz cinsiyet mi değiştirdi erkek mi oldu sorularını akıllara getirdi. Erkek olmak için henüz bıçak altına yatmayan Neslihan Doğrusöz'ün sevgilsi bile var! Neslihan Doğrusöz'un sevgilisi ise milli sporcu Büşra Eyen.

Abone ol

İşte Benim Stilim yarışması ile bir döneme adı yazdıran isimlerden biri olan Neslihan Doğrusöz son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biir oldu. 7 sezon süren yarışmanın son sezonunda yer alan Neslihan Doğrusöz o dönem seksi kıyafetleri ve fiziği ile finale kalan isimlerden biri oldu. Fakat İşte Benim Stilim Neslihan Doğrusöz'un son halini görenler şok oldu. Maskülen bir tarza bürünen Neslihan Doğrusöz acaba cinsiyet mi değiştirdi, erkek mi oldu sorularını akıllara getirdi. Neslihan Doğrusöz henüz erkek olmak için bıçak altına yatmadı. Neslihan Doğrusöz'ün sevgilsi ile tanıdık çıktı. Neslihan Doğrusöz milli sporcu Büşra Eyen ile birlikte.

Neslihan Doğrusöz'ün bu değişimi akıllara Rüzgar Erkoçlar'ı getirdi. Rüzgar Erkoçlar'da cinsiyet değiştirme ameliyatı ile erkek olmuş, hayatımın aşkı dediği eşi ile evlenmişti. Peki son günlerin olay ismi Neslihan Doğrusöz kimdir, kaç yaşında ne iş yapıyor birlikte tanıyalım...

Ekranların en çok izlenen moda yarışma programı İşte Benim Stilim yarışmacılarından Neslihan Doğrusöz'ün son hali sosyal medyada gündem oldu.

İşte Benim Stilim'in 2017 finalistlerinden biri olan ve davranışları ve duruşuyla adından söz ettiren Neslihan Doğrusöz, radikal kararıyla herkesi şaşkına uğrattı.

EN KİBAR YARIŞMACI OLARAK DİKKAT ÇEKMİŞTİ: Yarışmanın gelmiş geçmiş en kibar, en stil sahibi, en aklı başında isimlerinden biri olarak anılan Doğrusöz, 7. sezonun sonlarına doğru yarışmaya dahil olup dereceye girmiş ve dikkat çekmişti.


BAMBAŞKA BİRİ OLDU: Yarışma boyunca sakin ve sessiz tavırlarıyla dikkat çeken Neslihan Doğrusöz, artık bambaşka biri. Radikal bir kararla imaj değiştiren ve eski halinden eser kalmayan Doğrusöz, şimdiki haliyle çok konuşuluyor. Maskülen tarzıyla sevenlerinin karşısına çıkan Doğrusöz, kısa saçları ve dövmeleri ile dikkat çekti.


FITNESS ŞAMPİYONU İLE İLİŞKİSİ VAR: Doğrusöz'ün yeni hali akıllara Rüzgar Erkoçlar'ı getirdi. Yarışmada stilini konuşturan ve jüri üyelerinin taktirini toplayan Doğrusöz'ün bir de 2018 Bikini Fitness Şampiyonu ve milli sporcu Büşra Eyen ile ilişkisi var.


BIÇAK ALTINA YATMADI: Neslihan Doğrusöz'ün radikal imaj değişikliği, akıllara Rüzgar Erkoçlar'ı getirirken, ünlü yarışmacının henüz bıçak altına yatmadığı belirtildi.

BÜŞRA EYEN KİMDİR:  Bir dönem İste Benim Stilim'de boy gösteren Büşra Eyen, 2015 yılında başladığı evliliğine bir süre önce son vermişti. Peki, Büşra Eyen kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler
Büşra Eyen, 1986 yılında Bulgaristan'da dünyaya geldi. Uzun süredir dansçılık yapan Büşra Eyen, 2015 yılında İşte Benim Stilim isimli moda yarışmasında boy göstermişti.

Yarışma esnasında hayatına dair önemli açıklamalar yapan Büşra Eyen, zorlu günler geçirdiğini belirterek şu ifadelerde bulunmuştur;

"Sekreterlik yaptım, garsonluk yaptım, tuvalet temizledim. Her şeyi kendim yaptım. Bir şey kazanmak için kimsenin huyuna suyuna gitmem"

Büşra Eyen, 2018 yılında Bikini Fitness şampiyonasında birincilik elde etmiştir. Pilates, Zumba konusunda eğitim veren Büşra Eyen, bir dönem de bir basketbol kulübünün dansçılarından birisi olmuştur. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İşte Benim Stilim Neslihan erkek mi oldu son hali olay kız arkadaşı bile var
Foto Galeri İşte Benim Stilim Neslihan erkek mi oldu son hali olay kız arkadaşı bile var Galeriye Gözat