BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  EKONOMİ

Altının ateşi düştü 25 Şubatta gram ve çeyrek altın ne kadar oldu

Geçen hafta son zamanların en yüksek seviyesine çıkan altın yeni haftaya sakin başladı. Altının gramı saat 08:56 itibari ile 227 TL'den satılmaya başlandı.

Abone ol

Dolar kuru ve altının ons fiyatından bulduğu destekle yükseliş eğiliminde hareket eden altının gram fiyatı, geçen hafta 230,4 liraya çıkarak son 7 haftanın en yüksek seviyesini görmüştü.

Güvenli liman altın 25 Şubat Pazartesi gününe yatay seyirde başladı.  AA Finans Analisti İslam Memiş, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Çin ürünlerine uygulanması planlanan ek gümrük vergileri için 1 Mart olarak belirlenen tarihi "katedilen önemli mesafeyi" gerekçe göstererek uzatacağını söylemesinin piyasalardaki risk iştahını artırdığını bildirdi.

DÜŞÜŞ KALICI DEĞİL
Uluslararası piyasalarda emtia fiyatlarının genel olarak haftaya yükselişle başladığına dikkati çeken Memiş, altının ons fiyatında 1.337 dolar direncinin gündeme gelebileceğini ifade etti. Memiş, altının gram fiyatında ise bu hafta destek seviyelerinin takip edileceğine değinerek, düşüşlerin kalıcı olmayacağını tahmin etti.

Sabah saat 09:00'da gram altın fiyatı 227, çeyrek altın fiyatı ise 371 lira dolaylarında satılırken bu rakamları saat 17:28'de bu rakamlar düşüşe geçti. İşte 25 Şubat altın fiyatları:

Saat 17:28'de gram ve çeyrek altın fiyatları

Saat:08:56'da gram ve çeyrek altın fiyatları

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Meclis yeni başkanını böyle seçti
Foto Galeri Meclis yeni başkanını böyle seçti Galeriye Gözat