BIST 10.557
DOLAR 32,17
EURO 35,14
ALTIN 2.430,76
HABER /  GÜNCEL

Mitingden dönerken hayatını kaybetti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Tokat mitinginden dönen kişilerin içerisinde bulunduğu halk otobüsü kaza yaptı.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Tokat mitinginden dönen kişilerin içerisinde bulunduğu halk otobüsü, Turhal İlçesi'nde bir kamyonet ile çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 7 kişi de yaralandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Tokat mitinginden dönen Ali Demirpolat yönetimindeki 60 AG 834 plakalı halk otobüsü ile Zile istikametinden Tokat istikametine Ramazan Yılmaz (32) idaresinde seyir halinde bulunan 64 DZ 234 plakalı kamyonet, Turhal Bölge Trafik İstasyonu yakınlarında çarpıştı.


Önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran halk otobüsü şoförü Demirpolat'ın karşı şeride geçmesi sonucu meydana geldiği iddia edilen kazada kamyonet sürücüsü Ramazan Yılmaz, olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan ve ismi öğrenilemeyen kişi ise ağır yaralandı. Ağır yaralının ise olay yerine gelen sağlık ekiplerince Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza esnasında halk otobüsünde bulunan 1' ağır 7 yaralı Turhal Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ali Demirpolat'ın Turhal Belediye Başkanı'nın akrabası olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.