BIST 9.966
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.433,74
HABER /  GÜNCEL

Çılgın kocanın dehşet veren planı

Barışmak için ailesiyle sahile geldi ancak yine tartışınca bu kez otomobilini denize sürdü.

Abone ol

Boşanma davası süren 2 çocuk babası Ayhan S (49) barışmak ve konuşmak için otomobiliyle Kireçburnu'na götürdüğü ailesini yok etmek istedi. Aile bireylerinden 22 yaşındaki Osman S, kurtarılamadı.
Ayhan S eşi Aylin, 22 yaşındaki Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisi İlknur S ve 22 yaşındaki oğlu Osman S’nin bulunduğu otomobili ile saat 15.30 sıralarında Kireçburnu sahiline geldi. Daha sonra da, park ve gezi alanına hızla giren Ayhan S, aniden gaza basarak otomobili denize sürdü. Çevredeki birkaç kişi ezilmemek için kenara çekildi. Arka kapıların açılmasıyla anne ve kızı hemen su üzerine çıktı.

“OĞLUMU KURTARIN”

Suya atlayan çevredekiler anne ile kızını sahile çıkardı. Midye teknelerine çalışanlar suya dalarak baba ile oğlu kurtarmaya çalıştılar. Bu sırada anne Aylin S “Bu şerefsizi kurtarmayın, oğlumu kurtarın” diye ağladı. Midyeciler baba ile oğlu baygın halde sudan çıkardılar ve olay yerine gelen 112 ekipleri ilk müdahaleden sonra ambulansla hastaneye kaldırdılar. Sarıyer Devlet Hastanesi'nde Osman S. hayatını kaybetti. Durumunun ağır olduğu belirtilen baba Aylan S ise Maslak'taki Acıbadem hastanesi'nde tedaviye alındı.Olay yerine gelen Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait dalgıçlar otomobilin yerini tespit etti. Otomobil daha sonra itfaiyeye ait bir vinçle sudan çıkarıldı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.