BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76
HABER /  MAGAZİN

Miranda Kerr'in son fotoğrafları olay yarattı!

Ünlü model Miranda Kerr'in instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada büyük yankı buldu!

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Eski eşi Orlando Bloom'un yeni sevgilisi ile görüntülenmesi üzerine ünlü model Miranda Kerr'in sanal alemde paylaştığı fotoğraflar olay yarattı. 

Ünlü süper model Miranda Kerr eski eşi Orlando Bloom'un yeni sevgilisi Nora Arnezeder ile görüntülenmesinin üzerine sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflar ile olay yaratmaya devam ediyor.

1.20140207092421.jpg

Geçtiğimiz günlerde instagram hesabından üstsüz bir fotoğrafını paylaşarak olay yaratan Miranda Kerr bugun başlayan New York Moda Haftası'nın başlangıcında yayınladığı seksi fotoğrafı ile takipçileri tarafından beğeni rekoru kırdı. Elinde oyuncak bir kaplan ile çektiği fotoğrafının altına
'Grrrrr' mesajını düşen ünlü model sanal alemi salladı.

2.20140207092718.jpg 

Ayrıca Love Magazine adlı derginin baş editörü Katie Grand tarafından çekilen Miley Cyrus tişörtlü fotoğrafınıda instagram hesabından yayınlayan 30 yaşındaki güzel manken
'Yatakta dönüp durmak' adlı not ile takipçileri tarafından beğeni rekorları kırdı. Ünlü modelin eski eşi Orlando Bloom'un yeni sevgilisi ile görüntülenmesini hazmedemeyen Miranda Kerr'in dikkat çekmek amacı ile böyle fotoğraflar paylaştığı görüşü magazin basını tarafından yorumlandı.