BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Gaziantepspor: 1 - Beşiktaş: 2 (Maç sonucu)

Beşiktaş, Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantespor'a konuk oldu. Karşılaşma 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona erdi.

Abone ol

Süper Lig'de oynadığı son 3 deplasman maçından galibiyet çıkaramayan Beşiktaş'ın yüzü Antep'te güldü. Siyah-beyazlılar, güçlü rakibini Olcay ve Ömer'in golleriyle geçerek zirve takibine devam etti. 

Spor Toto Süper Lig'de G.Antepspor ile Beşiktaş, 20. hafta mücadelesinde Kamil Ocak Stadı'nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş 2-1 kazanarak 3 puana uzandı. 

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 19'da Olcay Şahan ve 74'te Ömer Şişmanoğlu kaydetti. Gaziantepspor'un tek golü ise 85. dakikada Marek Sapara'dan geldi. Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla ligde puanını 36 yaparken, G.Antep 25 puanda kaldı.  

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi Beşiktaş, sahasında 2-0 kazanmıştı.
Ligde Beşiktaş tekrar maçında Salı günü Kasımpaşa ile Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaşırken, G.Antep ise gelecek hafta Çaykur Rizespor deplasmanına çıkacak.

Gaziantepspor: 1 - Beşiktaş: 2

Stat: Kamil Ocak

Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Muhittin Gürses, Ali Saygın Öğel

Gaziantepspor: Karcemarskas, Şenol Can, Medunjanin, Turgut Doğan Şahin, Bekir Ozan Has, Traore, Kemal Tokak, Ekrem Hayyam Dağ, Binya, Mustafa Durak (Dk. 45 İbrahim Akın) Cenk Tosun

Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Franco, Dany, Motta, Veli Kavlak, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Almeida 

Goller: Dk. 18 Olcay Şahan, Dk. 74 Ömer Şişmanoğlu (Beşiktaş), Dk. 85 Sapara

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN