BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Gaziantespor Beşiktaş maç sonucu golleri ve özeti - 7 Şubat 2014

Spor Toto Süper Lig'in 20'inci haftasında Beşiktaş, Gaziantespor ile karşı karşıya geldi.

Abone ol

Süper Lig'in 20. haftası Kamil Ocak Stadı'nda zorlu bir karşılaşmaya sahne oldu.  
 
Şampiyonluk yarışında ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'dan kopmak istemeyen Beşiktaş, Sergen Yalçın'la adeta yeniden doğan Gaziantepspor deplasmanına konuk oldu. 
 
GOL 19.DK (OLCAY): Hutchinson'un orta sahadan getirdiği topu Gökhan Töre ceza sahası önünden aldı ve içeriye ortaladı. Meşin yuvarlağı kafayla karşılayan Olcay Şahan, topu ağlarla buluşturdu: 0-1 
 
GOL 74.DK (ÖMER): Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunmanın müdahale ettiği topu Beşiktaşlılar bir kez daha içeriye gönderdi ve kale sahasında kalabalık içinde topla buluşan Ömer, sol ayağıyla yakın mesafeden vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi: 2-0. 

GOL 85.DK (SAPARA): Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Marek Sapara, ceza alanına ortasını yaptı ama herkesi aşan top kale sahası içinde sekti ve ağlarla buluştu: 2-1

Son dakikaya kadar Beşiktaş kalesinde beraberlik golünü arayan Gaziantepspor, istediği sonuca ulaşamadı.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Beşiktaş sahadan 2-1 galip ayrıldı.

İLGİNÇ KARŞILAŞMA!
Beşiktaş'ın geçtiğimiz günlerde, gelecek sezondan geçerli olmak üzere 5 yıllık sözleşme imzaladığı Gaziantepspor'un golcü oyuncusu Cenk Tosun, bu maçta gelecek sezonki takımına karşı forma giydi.

DANY YENİ FORMASIYLA İLK MAÇINA ÇIKTI
Beşiktaş'ın Galatasaray'dan transfer ettiği Dany Nounkeu, yeni formasıyla ilk maçını eski takımına karşı oynadı. Kamerunlu futbolcu, Türkiye kariyerine Gaziantepspor formasıyla başlamıştı.

SERGEN BEŞİKTAŞ'A KARŞI!
Siyah-beyazlı formayı uzun yıllar giyen ve şampiyonluklar yaşayan Sergen Yalçın, teknik direktör olarak ilk kez Beşiktaş'ın karşısına çıktı.