BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,73
ALTIN 2.409,37
HABER /  GÜNCEL

Minik İremin mucize kurtuluşu

Üç yaşındaki İrem, bir hafta önce kayboldu. Aranmadık yer kalmadı ama minik İrem, bakın nerede bulundu.

Abone ol Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Beyobası köyünde, 10 Ağustosta evlerinin önünde oynarken kaybolan 3 yaşındaki İrem Deniz Durak, komşu köye yakın bir arazide, çalıların arasında uyurken bulundu.

Alınan bilgiye göre, Pınarbaşı köyünden Hasan Peker, köye yakın bir arazide çalılar arasında yatan bir çocuk gördü. Çocuğun ölmüş olabileceğinden şüphelenen Peker, durumu köy muhtarı Fevzi Efe'ye haber verdi.

Muhtar Fevzi Efe ve haber verdiği jandarma ekipleri, küçük çocuğun yanına geldiklerinde, uyuduğunu fark ettiler. Bir hafta önce evlerinin önünde oynarken kaybolan İrem Deniz Durak olduğu tespit edilen küçük çocuk, Edremit Kazdağı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastane yetkilileri, yaptıkları açıklamada, küçük İrem'in muayenesinde, su kaybı olmadığının tespit edildiğini, vücudundaki çizikler ve kilo kaybı dışında herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadığını kaydettiler.

Bir hafta boyunca kayıp olan minik İrem'in, bu gece gözlem altında tutulacağı ve yarın ailesine teslim edileceği bildirildi.

Raziye (37) ve Kerem Durak (42) çiftinin 5 çocuğundan en küçüğü olan 3 yaşındaki İrem Deniz Durak, bir hafta önce evlerinin önünde kardeşleriyle oynarken kaybolmuştu.