BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.432,05
HABER /  GÜNCEL

Minibüste şeytana böyle uydu

Minibüs şoförü kalkıştan önce aracından indi, arkasından bir yolcu bindi. Etrafı bir süre izleyen kişi beklenen hamlesini böyle yaptı.

Abone ol

Adapazarı kent merkezinde şehiriçi minibüse binen genç, şoförün bir an minibüsten inmesini fırsat bilerek para kutusunda bulunan 55 lirayı araçtaki kameraya baka baka çaldı.

Adapazarı - Poyrazlar Köyü arasında yolcu taşıyan minibüs şöförü Zafer Akçay durakta kalkış saatini beklerken hemen karşıdaki çay ocağına giderek çay aldı. Bu esnada dolmuş minibüse yolcu olarak binen 30 yaşlarındaki kişi önce arka koltuğa oturdu. Ardından da şoför mahalinde para dolu kutuyu görünce oturduğu koltuktan kalkarak minibüsün içerisinde bulunan kameranın içine baka baka direksiyon yanında bulunan kâğıt paralara uzanarak 55 TL'yi alıp hızla uzaklaştı.

DİREKSİYONUN YANINDAKİ KUTUDAN 55 TL ÇALDI

Minibüs şoförü Zafer Akay Durağa "geldiğimizde kısa süre araçtan ayrılınca yolculardan aldığımız paraları direksiyonun yanındaki kutuya koyuyoruz. Nasıl oldu anlamadım Paranın eksikliğini görünce kamera kayıtlarını incelediğimizde bu görüntü ile karşılaştık. Adam kameranın içine baka baka 55 lirayı çalmış." dedi.

Adapazarı'nda Dolmuş duraklarında zaman zaman yaşanan hırsızlık olayları nedeniyle çalınan paralar şoförlerin günlük ücretinden kesiliyor. Yaşanan bu hırsızlık olayı nedeniyle Adapazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü araçtaki hırsızlık anı görüntülerini alarak görüntüleri inceleyip hırsızı yakalamak için çalışmalara başladı