BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Millilerde Gürcistan mesaisi

Milliler 7 Şubat Çarşamba günü Gürcistan ile yapacağı hazırlık maçı için İstanbul'da toplanmaya başladı

Abone ol

Liglerde forma giydikleri takımların maçları biten oyuncular, akşam saatlerinden itibaren milli takımın kaldığı Polat Renaissance Oteli'ne gelmeye başlarken, oyuncuların bir bölümü ise takımlarının bugün yapacağı karşılaşmalar sonrası kampa katılacak.

Bu arada milli takımın lejyoner oyuncuları Hamit, Halil, Nuri ve Serhat'ın yarın takıma katılacağı açıklandı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın saat 12.00'de Polat Renaissance Oteli'nde bir basın toplantısı yapacak. Milliler, yarın saat 18.00'de Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Gürcistan maçı için ilk antrenmanını gerçekleştirecek.

-SALI GÜNÜ GİDECEKLER-

Milli takım, Gürcistan maçını oynamak üzere 6 Şubat Salı günü saat 12.30'da özel bir uçakla başkent Tiflis'e gidecek. Tiflis'te Marriott Courtyard Oteli'nde konaklayacak milliler, akşam saatlerinde maçın oynanacağı Boris Paichadze Stadı'nda gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Bu arada milli takımın 7 Şubat Çarşamba günü Gürcistan ile yapacağı maç TSİ 19.00'da başlayacak ve kafile, maçın ardından İstanbul'a dönecek.

-ADAY KADRO-

Milli takımın Gürcistan ile yapacağı karşılaşma için teknik direktör Fatih Terim tarafından aday kadroya davet edilen futbolcular şunlar:

Volkan Demirel, Mehmet Aurelio, Tuncay Şanlı, Tümer Metin (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Arda Turan (Galatasaray), Gökhan Zan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez (Beşiktaş)

Hüseyin Cimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor), Mehmet Topuz, Aydın Toscalı, Gökhan Ünal (Kayserispor), Servet Çetin (Sivasspor), Hakan Arıkan (Ankaraspor), Serkan Kırıntılı (Ankaragücü), Selçuk İnan (Vestel Manisaspor)

Hamit Altıntop, Halil Altıntop (FC Schalke 04), Serhat Akın (FC Köln), Nuri Şahin (BV Borussia Dortmund), Tugay Kerimoğlu (Blackburn Rovers), Fatih Tekke (Zenit Saint Petersburg), Emre Belözoğlu (Newcastle United)