BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,59
ALTIN 2.385,02
HABER /  SPOR

Milliler Bosnaya bileniyor

A Milli Futbol Takımı, Bosna-Hersek maçının hazırlıklarını sürdürdü

Abone ol

(A) Milli Futbol Takımı, Bosna-Hersek ile 21 Kasım Çarşamba günü yapacağı Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçının hazırlıklarını sürdürdü.

BJK İnönü Stadı'nda, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan ve ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda, futbolcuların pas çalışmasının ardından taktik bir çalışma yaptıkları öğrenildi. Antrenmana, ayak baş parmağında ezik olan Hakan Balta katılmadı.

Sahada yürüyüş yapan Hakan'ın, Bosna-Hersek maçında oynayabileceği kaydedildi. Rahatsızlığı nedeniyle dünkü antrenmanda yer almayan Serhat, bu akşam takımla çalışırken, tedavisi süren Yıldıray yine takımdan ayrı, koşu yaptı.

Bu arada, Fenerbahçeli Tümer'in, antrenmanın basına kapalı bölümünde, BJK İnönü Stadı'na gelerek milli takımı ziyaret ettiği, teknik heyet ve futbolculara başarılar dilediği bildirildi.

(A) Milli Futbol Takımı, yarın akşam Ali Sami Yen Stadı'nda yapacağı antrenmanla Bosna-Hersek maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, antrenman öncesi statta bir basın toplantısı düzenleyecek.