BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Mihalgazi'de öğretmen kayıplara karıştı

Aynı okulda görev yaptığı arkadaşlarıyla birlikte eğlenen ardından da evine dönen 29 yaşındaki öğretmen kayıp!

Abone ol

Eskişehir’in Mihalgazi İlçesi'ndeki Mihalgazi İlköğretim Okulu’nda Fen Bilgisi Öğretmeni olarak görev yapan bekar 29 yaşındaki Mehmet Ali Örkmez'den 2 gündür haber alınamıyor.

Mehmet Ali Örkmez, aynı okuldaki öğretmen arkadaşları Mustafa Derin, Abbas Kaplan ve Sinan Çektemir’le birlikte geçen pazartesi günü Ahmet Altay yönetimindeki 26 SL 652 plakalı otomobille Mihalgazi'ye bağlı Sakarıılıca beldesi yakınlarına gitti. 4 öğretmen otomobil içerisinde bira içtikten sonra ilçe merkezine dönerken, araçlarının mıcıra kaptırması nedeniyle kaza yaptı. Kazadan yara almadan kurtulan öğretmenler, aynı otomobille saat 22.30 sıralarında ilçe merkezine geldi.

Mehmet Ali Örkmez, evine yaklaşık 500 metre kala otomobilden indi ve yürüyerek evine gideceğini söyledi. Diğer 4 öğretmen ise otomobili okul bahçesine park edip evlerine gitti.

Ancak, Örkmez sabah okula gitmedi. Durumdan şüphelenen arkadaşları Mehmet Ali Örkmez'in evine giderek kapıyı çaldı, açan olmadı. Örkmez'in telefona da yanıt vermemesi üzerine öğretmenler durumu polise bildirdi. Polislerin çilingirle açtırdıkları Mehmet Ali Örkmez’in evinde kimsenin bulunmadığı belirlendi.

Arkadaşları, Örkmez’in evine yakın sulama kanalına ya da biraz ilerisindeki Sakarya Nehri’ne düşmüş olabileceğini söyledi. Bunun üzerine sulama kanalında dalgıçların yaptığı aramadan da sonuç çıkmadı. Mihalgazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, “Mehmet her sabah okula erkenden gelir, geç giderdi. Çok disiplinli biriydi. Başına mutlaka kötü şey gelmiştir. Onun kanalda ya da Sakarya Nehri'nde boğulduğunu sanıyoruz” diye konuştu.

Mihalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Mehmet Ali Örkmez’in bulunması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.