BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.443,62
HABER /  GÜNCEL

Guus Hiddink gurbetçi avına çıkıyor

Milli takım, Avrupa'da top koşturan gençlerin peşine düşüyor. Dink ve ekibi takıma yeni bir soluk getirecek.

Abone ol

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım'ın yeni teknik sorumlusu Guus Hiddink'in, Oğuz Çetin ve Engin İpekoğlu ile yaptığı toplantıların ardından, Avrupa'nın çeşitli liglerinde top koşturan futbolcuların yakın takibe alındıkları belirtti.

Oğuz Çetin ile Engin İpekoğlu'nun, bazı karşılaşmaları izlemek üzere yurt dışına gideceği belirtilen açıklama şöyle:

"A Milli Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin, yarın Almanya'ya uçarak Wolfsburg-Rubin Kazan Avrupa Ligi karşılaşmasını yerinde izleyecek. Bilindiği gibi, Kazan'ın kadrosunda Gökdeniz Karadeniz, Fatih Tekke ve Hasan Kabze yer alıyor. Daha sonra Freiburg'a geçecek olan Çetin'in programındaki ikinci maç, 20 Mart'ta oynanacak Freiburg-Mainz karşılaşması. Bu maçta Oğuz Çetin'in gözleri, Freiburg'un 21 yaşındaki savunmacısı Ömer Toprak'ın üzerinde olacak.

Hiddink'in yardımcılarından Engin İpekoğlu ise yarın Belçika'da Standard Liege-Panathinaikos Avrupa Ligi maçını izledikten sonra 20 Mart'ta Hamit ve Halil Altıntop kardeşlerin birbirine rakip olacağı Eintracht Frankfurt-Bayern Münih mücadelesinde tribünde olacak. Standard kalecisi Sinan Bolat hakkında detaylı bir rapor hazırlamak isteyen İpekoğlu, 21 Mart'ta bir kez daha Liege'e geçerek Standard Liege-Gent maçını takip ettikten sonra yurda dönecek."