BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

MHPli Vural bombayı patlatacak!

MHP'li Vural, Kılıçdaroğlu benzetmesinden şikayetçi! Ben MHP'liyim diyen Vural, yeni dosyalarla yine gündemi sarsacak!

Abone ol

İNTERNETHABER

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, yolsuzluk dosyalarını gödevde bir takım yurt seven bürokratlarla bunlardan mağdur olan vatandaşların kendilerine ulaştırdığını söyledi. Vural, 29 Mart seçimlerinden önce yeni dosyalarla yine gündemi sarsacağa benziyor.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, bugune kadar çok sayıda yolsuzluk dosyalarını gündeme getirdiklerini söyleyerek yerel seçimlerden önce hazırlığı yapılan bir takım yolsuzluk iddialarının da belgeleriyle gündeme getireceklerini söyledi. Star Haber'de Uğur Dündar'ın sorularını cevaplayan Vural, Kılıçdaroğlu benzetmesine de karşı çıktı. Vural, Kılıçdaroğlu'na saygı duyduğunu söylerken yolsuzluk iddialarının üzerine de basit bir müfettiş edasıyla gidilemeyeceğini iddia etti.

İşte Vural'ın canlı yayındaki sözleri;

KILIÇDAROĞLU BENZETMESİ

Böyle bir konuda, adımla anılmayı daha uygun göreceğimi ifade ediyorum. Kaldı ki Sadece Oktay Vural'da yok tabii ki bu konuda. Bizim parti olarak genel başkan yardımcılarımız ve milletvekillerimiz birlikte oluşturduğumuz bir çalışma grubunun çalışmalarını ön plana getiriyoruz. Bu bakımdan öyle bir yakıştırma yerine kendi adım ve soyadımla anılmayı çok daha uygun bulurum ancak tekrarlıyorum tabii Sayın Kılıçdaroğlu'na da yaptığı işlere de saygı duyuyorum.

Bahçeli'nin yolsuzluk emri! Haberin devamında...

[PAGE]

MHP'NİN BU KONUDAKİ ÖLÇÜSÜ

Sayın genel başkanımız bu konuda bize bir ölçü verdi. Kimsenin şeref ve haysiyetine, ailesine dokunmadan belgelere dayalı olarak iddiaları koruyalım ve milletimizin hakkını koruyalım. Dolayısıyla her yaptığımız açıklamanın ardında muhakkak bir belge vardır. Biz bu belgeler ışığında iddialarımızı öne sürüyoruz. Yoksa soyut suçlamalarla bunları dile getirmiş değiliz.

GÖKÇEK'LE İLGİLİ İDDİALAR

Bugüne kadar ortaya koyduğum Sayın Gökçek'le ilgili iddialar seçim münasebetiyle ortaya konuldu ama aslında seçimden önce mesala Telekom iddiasıyla ortaya koyduğum iddialar, üçüncü nesil frekansı ile ilgili daha sonra Telekom'daki 122 trilyonluk bir vakfın mevcut bir şirketin üzerine geçirilmesi gibi çok çeşitli konularda iddiaları gündeme getirdik. Tabii yerel seçimlerde Sayın Gökçek'le ilgili iddialarımız var. Bugüne kadar bu iddialarımızı doğrulamayan herhangi bir belge de olmadı. Cevapta alınmayınca doğru cevap da verilmeyince açıkçası pandoranın kutusunu açmaya devam ediyoruz.

Bakanlarla ilgili yeni dosyalar geliyor...

[PAGE]

"MÜNAFIK SİYASETİN ARKASINI ARIYORUM"

Ben münafık siyasetin arkasını arıyorum aslında. İkiyüzlü siyasetin arkasını... Böyle Ankara'da patates soğan dağıtanların aslında neler yaptığını toplumla paylaşmaya çalışıyorum. Topluma, milletimize sosyal maliyeti olan konularda toplumumuzu bilgilendirmemiz gerekir. Meseleyi basit bir müfettiş yaklaşımıyla ele almak yerine siyasal bir yaklaşımla gündeme getirmeyi uygun buluyorum.

BAKANLARLA İLGİLİ DOSYALAR VAR MI?

Tabii 29 Mart seçimlerine kadar bu konudaki girişimlerimizi sürdüreceğiz. Ben vatandaşa doğru bilgi vermeyen ve vatandaşa yanlış maskelerle çıkanların iç yüzlerini dökmek istiyorum. Muhakkak ki bakanlarla ilgili dosyalarımız vardır. Bütün bu bilgilere ve belgelere ulaşmak zor olsa da hazırladıktan sonra milletin huzuruna çıkacağım.