BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'li Vural'ı çileden çıkardılar!

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural Afyon valisine ağır sözlerle yüklendi

Abone ol

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Afyonkarahisar'daki patlama sonrası Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaretinde yaşananlara ilişkin, “Eğer hayatını yaşamak istiyorsan, bırak git o zaman valiliği” dedi.

MHP Urla İlçe Teşkilatı tarafından teröre lanet mitingi düzenlendi.

Urla 12 Eylül Stadyumu önünden başlayan yürüyüş ve ardından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge katılan Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Türkiye için hayal olan birçok şeyin gerçek olduğunu” ifade ederek, “Ülkede acıları yoğunlukla yaşıyoruz. Özellikle artan terör saldırıları, şehitlerimiz, bayrağımıza yapılan saygısızlıklardan büyük üzüntü duyuyoruz” diye konuştu.

Vural, “Bu süreçte büyük aymazlıkların yaşandığını, bunlardan birinin de Afyonkarahisar'daki cephaneliğin patlamasının ardından kente giden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel'in valiliği ziyaretinde yaşandığını” dile getirerek, “Genelkurmay Başkanı Afyon'a gidiyor, hediye alıyor; Vali 'hayat devam ediyor' diyor. Eğer hayatını yaşamak istiyorsan bırak git o zaman valiliği. O bakımdan bir vurdumduymaz devlet anlayışı, millete tepeden bakan bir yönetim anlayışı, kamu otoritesinin giderek zayıfladığı bir yönetim anlayışı söz konusu” diye konuştu.

Düzenlenen yürüyüş ve mitingde, terör örgütü lanetlendi.

Mitingin ardından katılımcılar, Türk Kızılayı Urla Şubesi'nce düzenlenen kan bağısı kampanyasına destek verdi.