BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.399,44
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'li Özcan'ı korkutan kelime

Açılıma tepki göstererek AK Parti'den MHP'ye geçen milletvekili Özcan'ın hedefinde Başbakan Erdoğan vardı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- MHP Ankara Milletvekili Zekai Özcan bir dönem genel başkanı olduğu Başbakan Erdoğan'ı sert sözlerle eleştirdi. . Habertürk televizyonunda konuşan Özcan, Erdoğan'ın bütün kurumlara hakim olmak istediğini, sırada yargının olduğunu savundu.

"BENİM YARGIM" DEME NOKTASINA GELİRSE

Erdoğan'ın sürekli 'benim bakanım benim genelkurmay başkanım benim müsteşarım' dediğine dikkat çeken Özcan, "Şimdi de benim yargım deme noktasına gelirse işte o zaman felaket noktasına geliriz. İnsanları germememiz lazım. Kutuplaşmaya gidiyoruz." dedi.

"HABUR YOL KAZASI" AÇIKLAMASI SAMİMİ DEĞİL

İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın "Habur'un yol kazası" olduğu yönündeki açıklamayı samimi bulmadığını söyleyen Özcan, milletin tepkisi artana kadar Habur gösterilerini iktidarın olumlu karşıladığını savundu.

MHP SÖZÜNÜN ARKASINDA

MHP'yi neden seçtiğini anlatan Özcan bu partiyi samimi bulduğunu belirterek şunları söyledi:

"Milletvekilliğini genel başkanlar seçiyor. Vekilin halkla bağı yok. Özü ve sözü doğru olacak bir parti olmalı. MHP bu anlamda samimi olarak sözlerinin arkasında olduğunu düşünüyorum. Dörtyol ve İnegöl olaylarında Bahçeli'nin ülkücü gençleri sokaktan nasıl geri çektiğini görüyoruz. İktidar partisi ve bazı çevrelerin MHP'yi radikal parti olarak göstermesinin haksızlık olduğunu düşünüyorum. Parti değiştirmemin sebebi bu."

ANAYASA PAKETİNE ELEŞTİRİ

AK Parti'den istifa ederek MHP'ye geçen Zekai Özcan, gerçek gündemin işsizlik ve yoksulluk olduğunu iddia etti.  Anayasa paketini eleştiren Özcan, diğer partilerle uzlaşılmamasını yanlış buldu.