BIST 10.295
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.402,18
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aksu'da 1. Ramazan Şenlikleri başladı

Aksu Belediyesi tarafından başlatılan ve ramazan ayı boyunca sürecek olan 1. Ramazan Şenlikleri, Expo Cender Fuar Merkezi'nin önünde başladı.

Abone ol

Şenliğe MHP Antalya Milletvekili Doc. Dr. Mehmet Günal, İl Başkanı Adnan Kaya, Aksu ilçe başkanı ve çok sayıda davetli katıldı.

Mehteran takımının gösterisi ile start alan şenliklerin açılış konuşmasını yapan Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım Tüm İslam aleminin ve Aksu halkının ramazan ayını kutladı.

Aksu’nun hızla gelişen ve nüfusu artan bir ilçe olduğunun altını çizen başkan Yıldırım yeni projelerle aksu değişiyor ve gelişiyor. Bu değişim önümüzdeki süreçte devam edecek. Belediye olarak kurumsallaşma sürecimizi tamamladık. Bundan sonra hizmetlerimiz daha aktif bir şekilde sürecek dedi. Bölgede Eğitim ve öğretimin çok önemli olduğunu belirten Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım üç farklı noktada başlatılan okullar ve belediye hizmet binasının kısa sürede tamamlanarak aksu halkının hizmetine gireceğini ifade etti.

Kardeşlik türküleri ile halay çekildi.

Ramazan ayı boyunca devam edecek olan ‘Aksu Belediyesi 1. Ramazan Şenlikleri’ nin ilk gününde Şafak Sönmez ve Fatih Şiraz sahne aldı. Kardeşlik türkülerinin söylendiği şenlikte Aksu halkı doyasıya eğlendi.