BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,71
ALTIN 2.399,92
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Burhaniye'de voleybol okulu devam edecek

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi Spor Voleybol Yaz Okulu başarılı bir şekilde devam ederken, okulun yıl boyu eğitim vereceği açıklandı.

Abone ol

Burhaniye'de, Voleybol Yaz Okulu'nun yıl boyunca eğitim vereceği öğrenildi.

Atatürk Spor Salonu’nda Aykut ve Yıldız Akdan çiftinin öğretmenliğini yaptığı okulun ilgi gördüğünü belirten basketbol şube sorumlusu veteriner Hekim Uğur Tarhal, voleybolu sevdirmek istediklerini söyledi.

Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen Voleybol Yaz Spor Okulu ilgi gördü. Bir aydan beri devam eden okula 20 öğrenci katılırken, spor okulunun yıl boyu eğitim vermesi kararlaştırıldı.

Voleybol şube sorumlularından Atıf Doğrular, Erman Er, Fikret Özoğul, Uğur Tarhal ve Baykal Doğan’ın yakından ilgilendikleri Voleybol Yaz Spor Okulu’nun antrenörlüğünü de beden eğitimi öğretmenleri Aykut ve Yıldız Akdan çifti üstlendi.

Minik ve Yıldız kızlar dalında da çalışmalar yapıldığını belirten Uğur Tarhal, “İlçemizde voleybolu sevdirmek istiyoruz. Bunun için de yoğun bir çalışma içine girdik. Açtığımız yaz spor okulu yıl boyu eğitim verecek. Minik ve Yıldız kızlarımızı da Fatma Müsait çalıştırıyor” dedi.