BIST 10.219
DOLAR 32,22
EURO 34,71
ALTIN 2.446,86
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'li Meclis üyesinin ayaklarına kurşun

Antalya Alanya İlçesine bağlı Konaklı Belediye Meclis Üyesi MHP'li Mustafa Örs ayaklarından vuruldu.

Abone ol

Antalya'nın Alanya İlçesi'ne bağlı Konaklı Beldesi'nde, Belediye Meclisi üyesi MHP'li 43 yaşındaki Mustafa Örs tartıştığı eski kiracıları tarafından tabancayla ayaklarından vuruldu.

Saldırganlar Örs'ün yakını olan 45 yaşındaki Hilmi Er'i de tabancay karnından yaraladı.

Olay, Alanya’ya bağlı Konaklı Beldesi'nde dün saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Belediye Meclisi üyesi olan turizmci Mustafa Örs, daha önceden kiracısı olan Mehmet Hanifi Korkmaz, Mehmet Şükrü Korkmaz ve Suat Korkmaz kardeşlerin Konaklı Saat Kulesi Çarşısı'ndaki dükkanlarına giderek kira alacağını istedi. Korkmaz kardeşlerin iddiaya göre yaklaşık 10 bin lira tutan kira borcunu ödemeyeceklerini söyleyince kavga çıktı.

MHP'li Mustafa Örs'ü döven üç kardeş daha sonra ruhsatsız tabancayla ateş ederek iki ayağından yaraladı. Korkmaz kardeşler, silah sesleri üzerine dükkanından çıkan ve olaya müdahale etmek isteyen Örs'ün tanıdığı Hilmi Er'i de tabancayla karnından vurdu.

Çevredekiler tarafından çağırılan ambulanslarla yaralılardan Mustafa Örs Özel Can Hastanesi'ne, Hilmi Er de Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Ayaklarından yaralanan Mustafa Örs ilk tedavisinin ardından taburcu edilirken, Hilmi Er'in tedavisi sürüyor.

Olaydan sonra kaçan Mehmet Hanifi Korkmaz, Mehmet Şükrü Korkmaz ve Suat Korkmaz jandarma tarafından yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.