BIST 10.334
DOLAR 32,24
EURO 34,78
ALTIN 2.461,01
HABER /  MAGAZİN

Lindsay Lohan'ın cezavinden ilk sözleri

Sözcü, Lohan’ın kendisine verilen yemekleri yediği gibi, ilaçlarını da düzenli olarak aldığını söyledi.

Abone ol

Bir süre önce ayağına “alkol kelepçesi” takılan ama buna rağmen 2007 yılında aldığı “alkol eğitim derslerine” katılmamakta ısrar ettiği için çarptırıldığı 90 cgün hapis ezasını çekmek üzere dün cezaevine giren Hollywood7un asi yıldızı Lindsay Lohan’ın ilk gününün “beklenenden iyi geçtiği” açıklandı.

Los Angeles Times’ın haberine göre, cezaevi yönetimi Lohan’ın hapisteki ilk gecesinde hiç ağlamadığı gibi, cezaevi yönetimiyle de sonuna kadar işbirliği yaptığını açıkladı.

Los Angeles County Şerif bürosundan yapılan açıklamada, Lohan’ın, Hilton otellerinin varisi Paris Hilton’un 2007’de kaldığı hücrede yattığı bildirildi. Paris Hilton, şartlı tahliye hükümlerine uymadığı gerekçesiyle aynı cezaevinde üç hafta yatmıştı. Hilton cezaevindeki ilk gününde sık sık ağlamıştı.

Ancak cezaevi yönetimi, Hilton’dan farklı olarak Lohan’ın moralinin son derece yerinde olduğunu ve gece boyunca bir kez bile ağlamadığını ve “olgun bir kişi gibi davrandığını” duyurdu.

Los Angeles County Şerif Bürosu sözcüsü, “Lohan ilk gecesinde son derece iyi bir işbirliği sergiledi, sakindi ve cezaevi gerçeğini kabul etmiş görünüyordu” dedi.