BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,77
ALTIN 2.393,90
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'li kadınlar Ulus'ta büskevit dağıttı

MHP Ankara Kadın Kolları Başkanı Firdevs Poyrazoğlu Ulus'ta 'büskevit' dağıttı

Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Kadın Kolları, Ulus Meydanında vatandaşlara lokumlu bisküvi dağıttı.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin, Yozgat mitinginde yaptığı konuşmasında, bisküviye, Çukurova'nın yerel tabiriyle ''püskevit'' demesine, Ankaralı MHP’li bayanlar vatandaşa bisküvi ve lokum dağıtarak destek verdi.

Ulus Meydanında açtıkları stantta vatandaşa “püskevit” dağıtan MHP Ankara Kadın Kolları Başkanı Firdevs Poyrazoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ikramına, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

''Püskevit'' ikramı sırasında vatandaşlarla sohbet yapan Başkan Poyrazoğlu, halkın dilini beğenmeyen Başbakana nazire olsun diye “püskevit” dağıttıklarını söyledi.
Poyrazoğlu; “Halkın dilinden konuşan Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin liderliğinde MHP olarak, halkımızın lisanını benimsediğimizi göstermek için böyle bir çalışmayı gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız da etkinliğimize büyük ilgi gösterdi" dedi.
Vatandaşların problemlerini de dinleyen Başkan Poyrazoğlu, MHP’nin toplumun her kesimi ile ilgili bir programı olduğunu ve 13 Haziran sabahı MHP iktidarı ile bu sorunların bir bir giderileceğini söyledi.

Yaklaşık 9 yıldır iktidarda olan AKP hükümetinin Türkiye’yi içten içe karanlığa sürüklediğine dikkat çeken Poyrazoğlu, ülkenin bu karanlık günlerden MHP’nin tek başına iktidarıyla kurtulacağını inandığını iddia etti

Genel seçimlere 26 gün kaldığını hatırlatan Başkan Poyrazoğlu, 12 Haziran sabahı sandık başına gidecek vatandaşların vatan ve millet sevgisi için vicdanlarını dinleyerek evet mührünü üç hilalin altına vurmaları gerektiğini kaydetti.