BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.428,33
HABER /  GÜNCEL

Ertuğrul Sağlam'ın hedefi üç puan

Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'un kaliteli transferlerle yoluna devam edeceğini söyledi

Abone ol
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, cumartesi günü cezaları nedeniyle Eskişehir'de oynayacakları Gençlerbirliği maçından iyi bir netice alarak, 3 puanla ligi tamamlamak istediklerini söyledi.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi saha kenarında basın toplantısı düzenleyen başarılı teknik adam, cumartesi günü oynayacakları Gençlerbirliği maçını değerlendirdi.

2010-2011 sezonunu Gençlerbirliği maçıyla tamamlayacaklarını hatırlatan Sağlam, şöyle konuştu: "Cumartesi akşamı final karşılaşması oynayacağız. Maçtan alacağımız iyi bir sonuç ve 3 puanla sezonu en iyi şekilde tamamlamayı düşünüyoruz. İçinde bulunduğumuz durum itibariyle bu maçı kazanmak çok önemli. Bu maçı kazanmak için çok haklı sebebimiz var. Eskişehir'den, alacağımız 3 puan ve güzel netice ile döneceğimize inanıyoruz. Oyuncularımızın hazır olması bizim için güzel bir olay. Ne sebep olursa olsun maçı almamamız gerekiyor. İyi bir mücadele ortaya koyup iyi sonuç alacağız. Rakibimiz her ne kadar rahat olsa da iyi bir mücadele vereceklerdir. Böyle zor bir mücadeleden iyi netice ile çıkacağımıza inanıyoruz."

"DEMEK Kİ BEŞİKTAŞ İÇİN ÇOK FAZLA ÖNEMLİ DEĞİL"

Sağlam, bir gazetecinin "Beşiktaş karşılaşmaya yedek ağırlıklı kadro ile çıkacak." şeklindeki hatırlamasına ise şu karşılığı verdi: "Tabii bu onların bileceği bir iş. Bizim için önemli bir mücadele. Bir yandan üçüncülük ve dördüncülük maçı olurken, diğer yandan sıralamayı etkileyecek ve Avrupa maçlarında statüyü belirleyecek. Biz bu karşılaşmaya final olarak bakarken aynı zamanda Gaziantepspor takımı da böyle bakıyor. Demek ki rakipleri çok önemli bakmıyorlar bu maça. Kendi adıma da çok yorum yapmak istemiyorum."

KENDİ KONUMUMUZU KENDİMİZ BELİRLEYECEK DURUMDAYIZ

Ligde kendi durumların belirleyecek durumda olmalarının sevindirici olduğunu dile getiren Sağlam, "Ortada çok sevindirici bir durum var. Başkalarının oynayacağı karşılaşmalardan çıkacak neticeye bağlanmak kadar kötü bir durum yok. Allaha şükür biz bu durumda değiliz. Bugün kendi sonucumuzu kendimiz belirleyecek durumdayız. Çıkıp maçımızı oynayacağız. Maçı kazandıktan sonra üçüncülüğü elde etmiş olacağız." diye konuştu.

KALİTELİ OYUNCULARI ALACAĞIZ

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren genç teknik adam, "Belirlediğimiz oyuncularla başkanımız görüşmelerine devam ediyor. Kimse en ufak şüphe duymasın, kaliteli oyuncuları bünyemize katacağız. Dolayısıyla transferlerde çok dikkatli davranmak lazım, bizde onu yapıyoruz. Önümüzdeki sezon bizi zirve yarışında ve özellikle Avrupa kupalarında geçmişteki tecrübelerimizi katarak iyi neticeler alacağımıza inanıyoruz." şeklinde konuştu.

Başarılı çalıştırıcı, üçüncülük durumunda Atatürk Stadyumu'nda yapılması düşünülen kutlamaların, kulüpte yaşanan olumsuzluklar nedeniyle yapılamayacağını sözlerine ekledi.