BIST 10.059
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.405,26
HABER /  POLİTİKA

MHPden şimdi de maydonoz çıkışı

Oktay Vural, MHP Lideri Bahçeli'nin çıkıştığı "12 kötü adam"ın aslında kimler olduğunu açıklarken yeni bir söz attı ortaya

Abone ol

ZÜBEYİR KINDIRA

İNTERNETHABER

ANKARA- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 12 kötü adam diye eleştirdiği isimlere Grup Başkanvekili Oktay Vural açıklık getirdi.

Oktay Vural, Bahçeli'nin kastının çalıştaya katılan kişiler olmadığını, kastın hemen her konuda ortalıkta dolaşan ve ahkam kesen kişiler olduğunu söyledi. Vural, "12 kötü adam"a açıklık getirirken yeni bir sıfat ortaya attı... "Maydonoz grubu" dedi.

Vural İnternethaber'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Sayın Bahçeli Çalıştaya katılan kişileri kastetmedi. Kastettiği bir maydonoz grubudur. Yani Ermeni konusu, ruhban okulu, Kürt açılımı, Alevi açılımı Anayasa değişikliği gibi hemen her konuda ortaya çıkıp ahkam kesen bir grup var... Bunlar AKP'nin koalisyon ortağı gibi çalışıyorb. her şeye maydonoz oluyorlar. Bilmedikleri yok. kastedilen bu kişilerdir."

2. CUMHURİYETÇİSİ DE VAR, ESKİ ÜLKÜCÜSÜ DE

Vural, Çalıştaya katılan isimler arasında "maydonoz"lardan olduğu gibi katılanlar içinde bu gruba dahil edilmeyenler oldunu söyledi. Çalıytaya katılmayıp da aynı kategoride değerlendirilen isimler olduğunu kaydeden Vural, "12 dev adam sloganından yola çıkılarak 12 kötü adam denmiştir. Aslında sayı 12 değildir daha fazladır. Bunların içinde 2. cumhuriyetçisi, liboşu, maocusu, eski ülkücüsü, türkücüsü filan da var.

AKP'NİN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYORLAR

Bu kişilerin nereden ve kimler tarafından yönlendirildiğine bakmak lazım. bilmedikleri hiçbir şey olmadığı gibi her televizyonda onlar, her gazete köşesinde onlar ve her konuda uzman onlar. AKP'nin değirmenine su taşıyorlar. Adeta özel oluşturulmuş bir grup gibi" diye konuştu.