BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,62
ALTIN 2.391,63
HABER /  GÜNCEL

Erkek çocuğa 3 ay boyunca tecavüz

62 yaşındaki adam 14 yaşındaki komşunun oğlunu eve çağırdı. Rakı içirip çocuğa tecavüz etti. Bu üç ay böyle sürdü.

Abone ol

Bursa'da 14 yaşındaki erkek çocuğuna rakı içirip tecavüz ettiği iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan birinin tecavüzü 3 aydır sürdürdüğü, diğerinin ise bir kez tecavüz ettiği belirtilirken suçlamaları kabul etmeyen zanlılar tutuklandı.

Bursa'nın İvazpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, işçi emeklisi 62 yaşındaki F.H. komşuları olan 14 yaşındaki M.Ö. isimli erkek çocuğu evine davet edip, rakı içirdikten sonra tecavüz etti. F.H., korktuğu için kimseye bir şey söyleyemeyen çocuğa 3 ay boyunca önce alkol verip sonra tecavüz etti. Ardından F.H., durumu arkadaşı inşaat işçisi E.T.'ye (47) de anlattı. F.H. çocuğu bir kez daha evine çağırıp, yine alkol vererek bu kez E.T. ile birlikte tecavüz etti. Ayıldığında kendisine iki kişinin tecavüz ettiğini anlayan ve bu durumdan bıkan 14 yaşındaki M.Ö., polise giderek her şeyi anlattı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan iki zanlı ifadelerinde suçlamaları kabul etmezken çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bursa E Tipi Cezaevi'ne konuldu.