BIST 10.740
DOLAR 32,19
EURO 35,00
ALTIN 2.499,02
HABER /  MAGAZİN

Bergüzar Korel eline kınayı yaktı!

7 Ağustos'ta Halit Ergenç'le evlenecek olan Bergüzar Korel kına gecesini yaptı. Geceye ünlü isimler ve Korel'in ailesi katıldı.

Abone ol

7 Ağustos'ta dünyaevine girecek olan "Binbir Gece" dizisinin iki ünlü oyuncusu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, önceki akşam Cankurtaran'daki Giritli Balık Restaurant'ında aile arasında bir kına gecesi yaptı.

Bergüzar Korel'in annesi Hülya Darcan'ın düzenlediğ kına gecesine, aile dostları katıldı. Gece boyunca şarkıların söylendiği kına gecesine Doğa Rutkay, Canan Ergüder ve Bergüzar Korel'in tiyatrodan arkadaşları katıldı. Konuklar da Bergüzar Korel gibi sağ ellerine kına yaktı.

Bergüzar Korel, "Kına gecesi çok eğlenceliydi, hayatımda uzun zamandır varolan kadınlar bu gece buradaydı" dedi. Oldukça neşeli geçen kına gecesinde bir ara ağladığını da itiraf eden güzel oyuncu, "Bir anda 'Yüksek Yüksek Tepelere' şarkısı çaldı. 58 sene boyunca evli kalmış biri kınamı yaktı. Onun konuşması karşısında gözlerim doldu" dedi. Bergüzar Korel'in annesi Hülya Darcan da çok duygulandığını ifade ederek, "Biz sabahleyin epey ağladık. Allah tamamına erdirsin" diye konuştu.

Bu arada Halit Ergenç'in, iki erkek kardeşiyle o gece dışarı çıktığı, daha sonra da kına gecesine katıldığı öğrenildi. Halit Ergenç'in bekarlığa veda partisi yapmadığını söyleyen Bergüzar Korel, kına gecesini yaptıkları restoranın etrafını saran kalabalığı görünce şaşırdı. Saatlerce Bergüzar Korel'in dışarı çıkmasını bekleyen kalabalık, güzel oyuncuya iltifat ve mutluluk temennileri yağdırdı.

[PAGE]

  

[PAGE]

  

[PAGE]