BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

MHP ve DP’den AK Parti'ye katılım

Körfez İlçe de daha önce diğer siyasi partilerde yöneticilik yapmış çok sayıda kişi AK Parti’ye üye oldu.

Abone ol

AK Parti Kocaeli de daha önce diğer siyasi partilerde üst düzey görev almış kişileri bünyesine almaya devam ediyor. Son olarak AK Parti Körfez İlçe teşkilatı, aralarında daha önceden DP ve MHP de üst düzey yönetici olarak görev almış 20 kişiyi AK Parti’ye üye yaptı

DP VE MHP’DEN AK PARTİ’YE ÜYE

AK Parti,  diğer partilerin önemli isimlerini bünyesine bir bir almaya devam ediyor. Daha önce Demokrat Parti’nin önemli iki ismi olan Orhan Bozkurt ve Veli Yıldız’ı AK Partiye üye yapan Körfez İlçe Teşkilatı, son olarak DP’de 5’i gençlik kolları başkanlığı yapmış biri hala Genel İdare Kurulu üyesi olan toplam 20 kişinin yanı sıra MHP Körfez İlçe Teşkilatı’nda yer alan Vehbi Kıranşal’ı da AK Parti’ye üye yaptı.

ROZETLERİ KOYUNCU TAKTI

Demokrat Parti GİK Üyesi Alaattin Meydan ile birlikte; Vehbi Kıranşal, Naci Kazak, Mustafa Meydan, Şerif Ağca, Mustafa Sezgin, Fatih Yıldız, Özcan Acar, Ceyhun Yerebakar, Osman Cemal ve Selçuk Atar’a rozetlerini AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun taktı.

KÖRFEZ DE 18 BİN ÜYE’YE ULAŞTIK     

İlçe Başkanı Engin Koyun yaptığı açıklamada, “ Körfez’de 18 bin üyeye ulaştık. Her geçen gün üye sayımız artıyor. Diğer partilerde görev yapmış insanlar, gruplar halinde veya bireysel olarak gelerek bizlere üye oluyorlar. Sizler gelecek vaad eden insanlarsınız. Bu gün bu koltukta bizler varız. Yarın neden sizler olmayasınız.  Ülkemizin 8 buçuk yılda nereden nereye geldiğini hepiniz görüyorsunuz. Ülkemiz, AK Parti iktidarından önce ciddi sıkıntı içindeydi. Her alanda yokluk ve sıkıntı mevcuttu. Bu gün gelinen noktaya baktığımız zaman, ekonomide hiç kimsenin tahmin edemeyeceği şekilde bir gelişme oldu. Eğitimde dev yatırımlara sağladık. Ulaşımda dev yatırımlar yapıldı. Bu yüzden istikrarın ülkemizde önemi büyüktür. Hepimiz, destek vermek zorundayız. Bu yüzden katılan sizleri tebrik ediyorum”. Dedi.

GEÇ OLDU AMA MUTLUYUZ

DP GİK Üyesi iken AK Partiye geçen Alaattin Meydan ile MHP’nin önemli isimlerinden olan ve sonra AK Parti’ye geçen Vehbi Kıranşal ise, AK Parti’ye geçmekte geç kaldıklarını ancak AK Parti’ye geçtikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.