BIST 9.753
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.435,30
HABER /  POLİTİKA

MHP ile İYİ Parti arasında "tükürme" kavgası! Hakaret, tehdit ve...

MHP lideri Devlet Bahçeli ile İYİ Parti lideri Meral Akşener arasında sosyal medyada başlayan sert polemik sonrası İYİ Partililer ile MHP'liler arasındaki kavga bu kez "öptüğü ele tükürme" kavgası çıktı. İki partinin tepe yöneticileri birbirlerine demediklerini bırakmadı.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında sosyal medyada yaşanan sert polemiğin ardından iki parti yöneticileri arasındaki söz düellosun her gün daha da ağırlaşarak devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavvat Dervişoğlu'nun Bahçeli'ye hitaben "Aile terbiyem ve törem gereği öptüğüm o eline tüküreyim” sözlerine MHP yöneticileri seri halde cevap verdi. Hakaret ve aşağılamalar gırla gitti. İşte sosyal medyadaki o ağır kapışma...

AKŞENER'İN EVİNİN ÖNÜNE BASKINA TEPKİ... Musavat Dervişoğlu, Akşener'in evinin önündeki protesto gestirisi için twitter'daki mesajında, “Biz can düşmanlarımızın bile hanesinin önüne adam göndermedik. Üzerimizde hakkın var diye aile terbiyem ve törem gereği öptüğüm eline tüküreyim. Sen kardeş kavgası çıkarmaya uğraşa dur. Allah şahit olsun ki, ben senin ipliğini pazara çıkaracağım” dedi.

ÇAKMA MAFYA... MHP’liler bu söze çok sinirlendi. MHP'liler tarafından "MeralinÇantacısı DönekMusavat" hastaqıyla kampanya yapıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Partimizde siyaset yaptığın dönemde yıllarca senin mafyatik biri olmadığını anlatmaya çalıştık ‘çakma' mafya diyorlardı da itibar etmiyor kızıyorduk, senin adamlığın da çakmaymış, Musavvat efendi, ben de senin adamlığına, kalıbına tüküreyim” paylaşımı yaptı.

MADAMIN BODYGUARDI... MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya da “Madam'ın bodyguardı, adilik ve çirkeflikte zirve yapmıştır. Yazıklar olsun” açıklaması yaptı.

SANA ETEK GİYDİRMEDİYSEK... MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu ise “Dün el etek öpenler bugün heriflenirken bile gülünç oluyor. Ona birileri etek giydirmediyse, öptüğü elin hatırına idi” diyerek polemiğe katıldı.

CAMIŞ DERİSİNE DÖNMÜŞ SURATINA... Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, ”Ben de senin kalıbına tüküreyim” açıklaması yaptı. İstanbul il yönetim kurulu üyesi Ünal Yaşaroğlu ise, ”Ben senin camış derisine dönmüş suratına tüküreyim” dedi.

DERVİŞOĞLU KANINI DA CANINI DA HELAL ETTİ... MHP'lilerin toplu eleştirilerine Musavat Dervişoğlu da sosyal medya hesabından cevap verdi. "Adıma tag açıp uzaktan uzağa sallamayın" diyen Dervişoğlu, "Kanım da canım da size helaldir buyurun gelin yalnız sakın karavana atmayın!" dedi....