BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,05
HABER /  GÜNCEL

Cemal Kaşıkçı'yla ilgili son dakika gelişmesi! Türkiye izin talep etti

İSTANBUL 'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kendisinden haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yla ilgili son dakika gelişmeler yaşanıyor.Dışişleri Suudi Arabistan Büyükelçisini ikinci kez çağırdı.

Abone ol

Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, 2 Ekim'de evlilik işlemleri için gittiği ve bir daha çıkmadığı Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nun aranması için ilk adım atıldı. 

Dışişleri Bakanlığı, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yla ilgili Suudi Arabistan Büyükelçisini ikinci kez çağırdı.Türkiye Başkonsoloslukta arama yapmak için izin talep etti.

Talep ikinci kez Dışişleri Bakanlığı'na çağrılan Suudi Arabistan Büyükelçisi Walid Bin Abdul Karim El Khereiji'ye iletildi.

ERDOĞAN: YAKINDAN TAKİP EDİYORUM: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta salı günü girdiği Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'ndan bir daha çıkmayan Suudi gazeteci Kaşıkçı'nın durumunu yakından takip ettiğini söylemişti.

BAŞKONSOLOSLUK SUÇLAMALARI REDDETTİ: Başkonsolosluk dün resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Kaşıkçı'nın konsoloslukta öldürüldüğüne dair suçlamaları reddetmişti.

Cemal Kaşıkçı'nın oğlu rehin mi alındı? Söylediği şeylere bak...

Teyit edilmiş bilgi Cemal Kaşıkçı'ya gerçekte ne oldu? Parçalayıp...