BIST 10.083
DOLAR 32,36
EURO 34,82
ALTIN 2.440,85
HABER /  GÜNCEL

Mezuniyet balosu için botoks yaptıran kızlar (video)

Botoks yaptırma yaşı 17'ye indi. Estetik cerrahların kapısını çalan liseli kızlar çığ gibi. Nedeni ise..

Abone ol

Botoks yaşı 17'ye düştü. Liseli kızlar mezuniyet balosuna botoks yaptırıp gidiyor.

Törende farkedilmek, ve kusursuz görünmek için her şeyi göze alıyorlar. Hayatlarının en özel gününde güzel görünmek için bıçak altına yatıyorlar.
17'den 70'e kadar bayanlar botoks peşinde. Ancak bugünlerde estetik cerrahların en büyük müşterisi genç kızlar.

Fox TV'nin özel haberine göre; bugünlerde estetik merkezleri genç kızlarla dolup taşıyor.

Uzman doktorlar o yaşta botoksu önermiyor. Cerrahlar bazı genç kızların yüz kasları oturmadığı için geri çeviriyor. Sadece yüze botoks yaptırmıyorlar. Terlemeyi önlemek için koltuk altına botoks yaptıranlar da az değil.

Botoks nedir?

Botoks, zamanla yüzde oluşan derin ve yeni başlamış mimik kırışıklıklarında, çizgilerde uygulanan cerrahi olmayan bir uygulamadır. Clostridum Botulinum adlı bakteriden üretilen doğal, saflaştırılmış bir proteinin kırışıklığa yol açan kaslara çok ince uçlu bir enjektör iğnesi ile düşük dozlarda verilmesiyle uygulanır.

Nerede uygulanır?

Nörolojide spastik kas problemlerinin giderilmesinde ve şaşılık gibi göz hastalıklarının tedavilerinde yıllardır uygulanmaktadır. Kozmetik dermatolojide ise özellikle cilt kırışıklıklarının azaltılması ve bazı kişilerde daha sık olarak görülebilen aşırı terlemelerin (Hiperhidrosis) giderilmesi amaçları ile kullanılmaktadır.

İŞTE BOTOKS SEVDALISI GENÇ KIZLAR

[PAGE]

  




Aslı da botoks için sırada bekleyenlerden.. Nedenini de şöyle açıklıyor: "Terlemek istemiyorum açıkçası. Elbisemin lekelenmesini istemedim. Çirkin bir görüntü söz konusu. O yüzden koltuk altlarına botoks yaptımaaya karar verdim diyor."

[PAGE]

  

Mümkün olduğunca talepleri geri çevirmeye çalışıyorlar ama genç kızların botoks baskısı galip geliyor.

[PAGE]

  



Ender güzel görünmek için yüzlerine botoks yaptırıyorlar.

[PAGE]