BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.439,00
HABER /  SPOR

Topuz resmen Fenerbahçeli

Yıldırım'ın elinden tutup getirdiği Topuz, kendisini resmen Fenerbahçeli yapan imzayı attı. (VİDEO)

Abone ol

Fenerbahçe Mehmet Topuz ile resmi sözleşme imzaladı. Milli futbolcu artık Fenerbahçeli oldu. Anlaşmanın 3 yıllık olduğu açıklandı.

Topuz'dan mutluluk pozları

Fenerbahçe TV Topuz'un resmi imzayı attığı anının görüntülerini yayınladı.  Topuz'un yanında Başkan Yıldırım vardı. Topuz'un oldukça mutlu olduğu gözlerden kaçmadı.. Topuz için pazartesi günü imza töreni düzenlenecek.

66 numaralı formayı giyecek

Bu imza törenine yönetim tam kadro katıldı. Yöneticiler milli futbolcuyu imza sonrası tebrik etti. Mehmet Topuz'un yeni sezonda giyeceği 66 numaralı formalar hazırlanıyor. Formayı satın alan herkese "Bir gün herkes Fenerbahçe'li olacak" şapkası hediye edilecek.

Taraftara çekilen mesaj

Bu arada, Fenerbahçe Kulübü'nün gece yarısı operasyonu ile İstanbul'a getirdiği Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz ile resmi sözleşme imzaladığı Fenercell abonelerine de gönderilen SMS mesajı ile duyuruldu.

Fenercell abonelerine gönderilen mesajda şu ifadelere yer verildi:

“İlk Fenercell'liler duyuyor! Mehmet Topuz ile resmi sözleşme 16.25'te imzalandı. Futbolcumuzun basın tanıtımı pazartesi 11.30'da, taraftarlarımız davetlidir.”

Geceyi Fenerbahçe Konukevi'nde geçirmişti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile gece geç saatlerde İstanbul'a gelen Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz, Kalamış'taki Fenerbahçe Konukevi'nde kaldı. Topuz sabahleyin Başkan Yıldırım ve yöneticilerle birlikte kahvaltı yaptı. Topuz ve menajeri öğlen saatlerinde Saraçoğlu Stadı'na geçti.

İşte Topuz'un imza attığı anın videosu

[PAGE]



DÜN GECE NELER YAŞANMIŞTI?

[PAGE]


"Ben Aziz Yıldırım’a bunu söyleyemem"

Dün akşam saatlerinde Kayseri'de Mehmet Topuz'un bağ evinde Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Onursal Başkan Mehmet Özhaseki, Mehmet Topuz ve bazı milletvekilleri bir araya geldi.

Toplantıda Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un transfer konusunda Fenerbahçe ile her konuda anlaştıklarını ve Fenerbahçe oynamasını istediklerini ve Mehmet Topuz'a "Eğer Fenerbahçe forması giymek istemiyorsan bunu Aziz Yıldırım’a kendin söyle" dediği öğrenildi. Mehmet Topuz'un da cevap olarak "Ben Aziz Yıldırım’a bunu söyleyemem" yanıtı verdiği belirtildi.

Bu gelişmeler üzerine Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, özel uçakla Kayseri'ye gitti. Başkan Yıldırım, Mehmet Topuz ile anlaşarak yıldız futbolcuyu gece geç saatlerde İstanbul'a getirdi.

Yıldırım ile Topuz'u taşıyan uçak saat 02.20'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na inerken, Aziz Yıldırım ve Mehmet Topuz kendilerini bekleyen arabaya binerek havalanından ayrıldılar.

Topuz bir hafta önce neler söylemişti?

[PAGE]

  

Çocukluğumdan beri gönül verdiğim renkler!

Mehmet Topuz bir hafta önce Antalya'da parayı değil Beşiktaş'ı tercih ettiğini söylemişti. Aziz Yıldırırım'ın teklifini samimi bulmadığını açıklamıştı. Antalya'da kaldığı otelde Fenerbahçelileri üzen şu açıklamayı yapmıştı:

"Galatasaray'ı transfer konusunda hiç düşünmedim. Fenerbahçe'nin ısrarlı teklifleri kafamı karıştırmıştı. Ama çocukluktan beri renklerine gönül verdiğim Beşiktaş'ın Başkanı Sayın Yıldırım Demirören'in beni ciddiye alıp tatil yaptığım Antalya'ya kadar gelmesi, teknik direktörlüğüne ve ağabey tavırlarına saygı duyduğum Mustafa Denizli'nin orada olması beni çok etkiledi.

Bir de, Beşiktaş Kulübü'nü kendime daha sıcak buldum. Siyah beyazlı kulüpte daha mutlu olacağımı düşündüm. Şimdi bunları anlaştıktan sonra söyledi diyenler çıkacaktır ama parayı değil, Beşiktaş'ı ön planda tuttum."

Topuz'un sabah kahvaltısından Şükrü Saraçaoğlu'na uzanan trafiği objektiflere böyle yansıdı

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]




 

[PAGE] [PAGE] [PAGE]