BIST 10.083
DOLAR 32,36
EURO 34,82
ALTIN 2.440,85
HABER /  SPOR

Real Madrid gerçekten çıldırdı

Real Madrid asrın kadrosunu kuruyor. Kaka ve Ronaldo onları kesmedi. Valencia'nın yıldızı da alındı.

Abone ol

Milan'ın Brezilyalı oyuncusu Kaka ve Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'yu rekor fiyatlarla renklerine bağlayan Real Madrid, transferde hız kesmiyor. Real'in, Valencia'nın yıldızı David Villa'yı da renklerine bağladığı belirtiliyor.

40 MİLYON EURO

İspanyol Marca Gazetesi, Real Madrid ve Valencia kulüplerinin yetkililerine dayandırarak verdiği haberinde Real'in David Villa'yı 40 milyon euro (yaklaşık 80 milyon TL) transfer bedeliyle renklerine bağladığını okurlarına duyurdu. Gazete tarafların transfer konusunda tüm pürüzleri aştıklarını ve resmi açıklamanın yapılmasının an meselesi olduğunu da belirtti.

David Villa transferi resmi olarak açıklanırsa, Real Madrid sezonun 3. transfer bombasını da patlatmış olacak. Yeni başkanı Florentino Perez yönetiminde önce Milan'dan Kaka'yı ardından da Manchester United'dan Cristiano Ronaldo'yu alan Real Madrid, iki futbolcu için yaklaşık 160 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. David Villa transferiyle birlikte Real Madrid 3 isim için yaklaşık 200 milyon euro harcamış olacak.