BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,78
ALTIN 2.438,72
HABER /  SPOR

Rijkaard 2 futbolcuyu istedi

Rijkaard kolları sıvadı, eksik mevkilere futbolcu istedi. Ünlü teknik adamın listesinde iki futbolcu yer alıyor.

Abone ol

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray’ın gündeminde West Ham United ile sözleşmesi sona eren Lucas Neill ile Rijkaard’ın eski öğrencisi Meksikalı Giovani Dos Santos yer alıyor.

Sözleşme imzaladıktan sonra ülkesi Hollanda'ya giden ve Galatasaray'ın maçlarını izleyen Frank Rijkaard, Amsterdam'da futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel ve yönetici Murat Yalçındağ'la bir toplantı yapmıştı.



Rijkaard'ın Adnan Polat'la yapacağı görüşmeden sonra ise, Galatasaray'da transfer için düğmeye basılacak.

Dünyaca ünlü teknik adamın, bazı futbolcularla ön görüşmeler yaptığı ve olumlu yanıt aldığı isimleri Adnan Polat'a ileteceği ifade edildi. Yeni transferlerin kamp dönemine yetiştirilmesini isteyen Rijkaard, yöneticilerle yaptığı görüşmede takımın en büyük eksiğinin ise sağ bek pozisyonu olduğunu söyledi.

Yaklaşık 1.5 yıldır sakat olan Uğur Uçar'la ilgili bir izlenim edinemeyen Rijkaard, genç futbolcuyu kamp döneminde takip edecek. Riske girmemek için de defansın sağına yabancı oyuncu arayışlarını sürdürecek. Gündemdeki ilk isim ise, Harry Kewell'ın Avustralya Milli Takımı'ndan arkadaşı Lucas Neill.

West Ham United'la sözleşmesi sona eren Neill için girişimlerini hızlandıran sarı-kırmızılı yönetimin diğer bir hedefi de, bonservisi Tottenham Hotspur'da bulunan Giovani Dos Santos.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre sarı-kırmızılılar, teknik direktör Frank Rijkaard'ın Barcelona'dan öğrencisi olan 20 yaşındaki Meksikalı oyuncu için Tottenham Kulübü'yle görüşme halinde.

Neill ve Dos Santos için görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetiminin önümüzdeki hafta içinde transferleri olumlu ya da olumsuz sonuçlandırması bekleniyor.