BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,67
ALTIN 2.418,88
HABER /  GÜNCEL

Mezar açılınca herkes duygulandı

Kadıköy'de yol kenarındaki yeşillik alanda bulunan küçük bir mezar polisi harekete geçirdi.

Abone ol

Kadıköy'de yol kenarındaki yeşillik alanda bulunan küçük bir mezar polisi harekete geçirdi. Etrafı taşlarla çevrili çiçeklerle süslenmiş mezardan köpek cesedi çıktı.

Edinilen bilgiye göre Kadıköy Fikirtepe Metrobüs durağının karşısındaki yeşillik alanda bulunan evlerde yaşayan bazı vatandaşlar Boğaziçi köprü yolunun Kadıköy istikametindeki yeşillik alana yapılan mezarı fark ederek durumu polis ekiplerine bildirdi. D-100 Karayolu kenarındaki olay yerine gelen Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri küçük mezarın bulunduğu alanın etrafına güvenlik şeridi çekti. Etrafı taşlarla çevrili çiçeklerle süslenmiş mezar için olay yerine bomba imha uzmanları çağırıldı.

Bomba imha ekiplerinin yaptığı incelemeden sonra mezar açıldı. Açılan mezardan beyaz bir beze sarılmış köpek cesedi çıktı. Polis ekipleri köpek cesedini zabıta ekiplerine teslim etti. Olayı polise ihbar eden Salih Bora, "Ben çöp dökmeye gidiyordum o sırada mezar olduğunu fark ettim ve durumu polis ekiplerine bildirdim" dedi.

Mezardan köpek cesedi çıkmasıyla derin bir nefes alan mahalle sakinleri ise "Allah'tan köpek cesedi çıktı. Başka birşey çıkabilirdi. Biz sevindik. Demekki sahibi çok seviyormuş" diye konuştu.