BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.433,26
HABER /  GÜNCEL

Meteorolojiden sıcak haber!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bazı iller için yağış uyarısında bulunurken sıcaklığın artacağı müjdesini de verdi

Abone ol

Yeni günde hava nasıl olacak? Hangi illerde yağış görülecek? İşte yurtta hava durumu...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Rize, Artvin ve Ardahan çevrelerinde akşam saatlerine kadar görülecek olan yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Artvin ve Ardahan'ın yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun batısı ile İzmir, Batman, Siirt, Gaziantep ve Hatay çevrelerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Yurdun kuzey ve iç kesimlerinde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda güney ve güneydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

SİS UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun batısı ile İzmir, Batman, Siirt, Gaziantep ve Hatay çevrelerinde yer yer sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde ve İzmir çevrelerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Göller yöresi ile Hatay çevrelerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı, doğusu çok bulutlu, Rize ve Artvin çevrelerinin akşam saatlerine kadar yağmur ve sağanak yağışlı, sabah saatlerinde Artvin'in yükseklerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, doğusu çok bulutlu, Ardahan çevrelerinin akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak, yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin batı kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Gaziantep, Batman ve Siirt çevrelerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.