BIST 9.961
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.433,80
HABER /  GÜNCEL

Dayak yediği arkadaşını böyle öldürdü!

Fatih’te Cezayir uyruklu bir kişi, kendisine dayak attığını iddia ettiği Filistinli arkadaşını silahla vurarak öldürdü.

Abone ol

Olay, 25 Ekim 2012 tarihinde Fatih’te bir restoranda saat 13.00 sıralarında meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Cezayirli Abdülgani M. (27), daha önce kendisini dövdüğü için öfkeli olduğu aynı mahallede oturan arkadaşı Filistinli Mustafa İbrahim’yi bir restoranda yakaladı. İlk önce restoran önünde bir arkadaşıyla sohbet eden şüpheli, ardından silahla içeri girdi. Abdülgani M.’yi gören İbrahim ise hemen masayı kendine siper etmeye çalıştı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Öfkeli zanlı, yakaladığı şahsı tartaklamaya başladı. İbrahim ise zanlıya biber gazı sıkarak uzaklaştırmaya çalıştı. Eline aldığı sandalyeyle kendini korumaya çalışan Filistinli genç ise ecel terleri döktü. Sandalyeyle İbrahim’e vuran Abdülgani M. ise uzaklaştırmaya çalıştı. Silahın tutukluk yapması sonucu yeniden tetiğe basan zanlı İbrahim’e ateş etti. “Cezayirli Emir” olarak tanınan Filistinli Mustafa İbrahim, vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti.

ZANLI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Cinayet dedektifleri, olay yerinden kaçan zanlıyı kısa süre sonra yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette getirilen Abdülgani M., ifadesinde aynı mahallede oturan arkadaşı Mustafa İbrahim’in kendisini sürekli dövdüğü için cinayeti işlediğini söyledi. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemleri biten zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİNAYET ANI KAMERADA

Öte yandan cinayet kurbanı ile cinayet zanlısının güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Mustafa İbrahim bir lokantada iki arkadaşıyla oturduğu esnada Abdülgani M. elinde silahla içeri giriyor. Zanlı çıkardığı silahı Mustafa İbrahim’e doğrultuyor. Silahı gören cinayet mağduru ile zanlı arasında kavga çıkıyor. Kavgada Mustafa İbrahim can havliyle elindeki biber gazını zanlıya sıkıyor. Daha sonra sandalyeyi sonra da masayı kendine siper etmeye çalıştığı görülüyor.