BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.438,18
HABER /  GÜNCEL

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

Yeni günde hava nasıl olacak? İŞte Meteorolojiden son tahminler...

Abone ol

Yaz gelmek bilmedi. Haftalardır süren yağış ne zaman bitecek. Meteoroloji bazı illeri sağanak yağışa karşı uyardı. İşte beklenen sıcaklıklar...

Karadeniz'in iç kesimleri ile Bursa, Bilecik, Sakarya, İzmir, Aydın ve Manisa'nın iç kesimlerinde kuvvetli yağış görülecek.

Meteorolojik Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Karadeniz'in iç kesimleri, Bursa, Bilecik, Sakarya, İzmir, Manisa ve Aydın'ın iç kesimlerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak ile yer yer dolu yağışı bekleniyor.

Yetkililer, ani sel, su baskını, taşkın, dolu, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgilileri ve vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren Bursa, Bilecik ve Sakarya çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

EGE:Parçalı ve çok bulutlu, kuzeyi ile zamanla bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra itibaren İzmir, Manisa ve Aydın'ın iç kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ:Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Isparta ve Burdur çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

İÇ ANADOLU:Parçalı ve çok bulutlu, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Eskişehir ve Yozgat çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ:Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren Bolu ve Düzce ile zamanla Karabük ve Kastamonu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ:Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 

DOĞU ANADOLU:Parçalı ve çok bulutlu, Malatya dışında bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU:Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.