BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,92
ALTIN 2.432,79
HABER /  GÜNCEL

Polis aracı ile TIR çarpıştı

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü’nde görevli sivil bir polis ekip aracı TIR’la çarpıştı. Kazada, bir polis memuru ağır yaralanırken, bir polis memuru ise hafif yaralandı. Yaralı polisler hastanelere taşındı

Abone ol



Tedaş Kavşağı'nda meydana gelen olayda, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Murat Gökler yönetimindeki 40 DE 139 plakalı ekip otosu ile Hasan Erkal yönetimindeki 34 VJ 2794 plakalı TIR çarpıştı. Ekip otosu sürücüsü Murat Gökler, ekip aracında sıkıştı.

Kazadan sonra telsizi eline alan hafif yaralı polis memuru Ünal Mete, anons geçerek kaza yaptıklarını ve ekip arkadaşının ağır yaralı olduğunu söyledi. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri ve meslektaşları tarafından kurtarılan ağır yaralı Gökler, ambulansla polis aracı eskortluğunda Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Diğer polis memuru Ünal Mete ise hafif sıyrıklarla kurtuldu. Kazada, TIR’ın yaptığı 20 metrelik fren izi ise gözlerden kaçmadı. Kazadan sonra olayı haber alan polisler ise hastane acil servisine akın etti. Ağır yaralı olan polis memuru Murat Gökler’in durumunun iyiye gittiği belirtildi. Ayrıca, kazaya karışan TIR sürücüsü Hasan Erkal ise gözaltına alındı. Kazayla ilgili çok yönlü soruşturma devam ediyor.