BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.399,40
HABER /  GÜNCEL

Meteoroloji'den 13 ile acil uyarı

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü gece yarısı yaptığı açıklamada, Karadeniz'de tam fırtına, Batı ve Orta Akdeniz'de fırtına beklendiğini duyurdu.

Abone ol

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü gece yarısı yaptığı açıklamada, Karadeniz'de tam fırtına, Batı ve Orta Akdeniz'de fırtına beklendiğini duyurdu.

Bu sabah yapılan açıklamada da öğle saatlerinden itibaren İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Ordu ve Giresun, akşam saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak, Bartın, İnebolu ile gece saatlerinde Trabzon, Rize, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde de kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Aşırı yağış ve fırtına için gerekli önlemlerin alınması istendi

KARADENİZ'DE TAM FIRTINA, BATI VE ORTA AKDENİZ'DE FIRTINA BEKLENİYOR

Halen Batı Karadeniz'de batı ve güneybatı, batısı kuzeybatı yönlerden esen 7 ila 9 kuvvetinde kuvvetli fırtına, öğleden sonra 8 ila 10 kuvvetinde tam fırtına'ya, Doğu Karadeniz'in batısında öğle 6 ila 8 kuvvetinde fırtına, akşam 8 ila 10 kuvvetinde  tam fırtına'ya, doğusunda gece 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Batı Akdeniz'de kuzeybatıdan, Orta Akdeniz'de güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

İSTANBUL'DA HAYAT DURMA NOKTASINA GELDİ

Beşiktaş ve Dolmabahçe'de dalgalar mermerleri yerinden söktü... Harem Sirkeci arabalı vapur seferleri yapılamıyoR.

İstanbul'da akşam saatlerinden itibaren yağmur ve fırtına etkisini artırdı. Taksim'de yağmura hazırlıksız yakalananlar otobüs duraklarına ve işyerlerinin saçaklarının altına sığındı. Fırtına nedeniyle ağaçlar devrilirken, Beşiktaş sahilinde ise karaya dev dalgalar vurdu.

Taksim Meydanı ve Beyoğlu'nda yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, çareyi otobüs duraklarına ve işyerlerinin saçaklarının altına sığınmakta buldu. Fırtına nedeniyle kaldırımlarda bulunan bazı ağaçlar devrilirken, oluşan dev dalgalar ise Beşiktaş Dolmabahçe sahilindeki mermerleri yerlerinden söktü. Marmara bölgesini etkisi altına alan soğuk ve yağışlı havanın bir gün daha etkili olması bekleniyor.