BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,12
ALTIN 2.507,41
HABER /  GÜNCEL

Kocaman'ı çılgına çeviren üç futbolcu

F.Bahçe'de 3 puana rağmen sinirler gerildi. Stoch sahada Alex'in, soyunma odasında hocası Aykut Kocaman'ın hışmına uğradı.

Abone ol

Deplasmanda galibiyet rekoruna Mersin'de bir halka daha ekleyen Fenerbahçe'de son bölümde çok gol kaçıran Stoch hedef adam oldu.

BEKİR, STOCH VE SELÇUK

Fenerbahçe’nin farka gidebileceği maçı son bölümlerde kaçırılan net pozisyonlar yüzünden güçlükle kazanması Aykut Kocaman’ı çılgına çevirdi. Tecrübeli hoca soyunma odasında özellikle Stoch, Bekir ve Selçuk’a büyük tepki gösterdi

61'de oyuna girdikten sonra 4 net gol pozisyonunu harcayan Slovak futbolcu, özellikle Alex'e pas vermeyip, kaleye attığı son şutta kaleciden dönen top Fenerbahçe ağlarına giden golün başlangıcı olunca kıyamet koptu. Zaten son dakikalarda kendisine pas verilmediği için arkadaşlarına bağıran Alex, bu golün santrasında Stoch'u adeta çocuk gibi azarladı.

"SANA NE ZAMAN GÜVENECEĞİM?"
Stoch'a soyunma odasında da teknik direktör Kocaman'dan da tepki geldi. Son derece sinirli olan Aykut Kocaman'ın Slovak futbolcuya, "Daha maçı koparmamışken 5-0 öndeymiş gibi laubali davranıyorsun. İnanılmaz goller kaçırdın. Sana ne zaman güveneceğim?" diye çıkıştığı ifade edildi. Kocaman ayrıca ikinci yarıda topu ileri şişiren Selçuk ve Bekir'e de kenardan sert şekilde uyarılarda bulunup, ayağa pas yapmalarını istedi.

STOCH'A ÖFKE ÖZER'E TEBRİK
Bitiş düdüğüyle birlikte Fenerbahçeli oyuncular soyunma odasına yönelirken, Stoch yanından geçen Alex'e barışmak için elini uzattı. Ancak Brezilyalı kaptan, daha bir kaç dakika önce sert bir şekilde fırçaladığı takım arkadaşının bu jestini görmezden gelerek, yoluna devam etti. Alex, maç sonu twitter'dan Özer'i ise şu mesajla tebrik etti: "OZER kardesim, tebrikler olsun!! Cok guzel gol. cok iyi 3 puan."